2777
2789
عنوان

نا عدالتی

114 بازدید | 15 پست

واقعا دیگه نمی تونم حکمت خدارو درک کنم 

چقدر نماز و دعا چقدر نذر و نیاز

صبر آدمم یه اندازه ای داره

واقعا متعجب می شم وقتی می بینم خودم و چندنفر دیگه یسری اهداف یکسان داریم من بیشتر براش تلاش می کنم بیشتر از خدا کمک می خوام بیشتر سعی می کنم آدم خوبی باشم

اما بازم اونا به هدفشون می رسن و من باید فقط براشون خوشحال باشم

واقعنم خوشحالم براشون فقط نمی تونم دیگه حکمت خدارو درک کنم

من که چیز بزرگی ازش نمی خوام چطور ممکنه چندین بااار نیت دلم و پس بزنه؟! چقدر مگه یچیزی که خواسته دلمه می‌تونه صلاح نباشه ورد بشه

اگه قراره تمام چیزایی که دلم باهاشونه به صلاحم نباشه اصلا زندگی به چه دردی می خوره

واقعا بعضی وقتا حس میکنم شاید منم باید رویه همون آدمای دیگه رو پیش بگیرم

حداقل اگه به چیزی که می خوام نرسم میگم اوکی من خدایی ندارم که کمکم کنه پس همینه دیگه

واقعا نمیدونم برای این همه دل شکستگی دیگه به کی پناه ببرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقد چندوقته حرف دلمه این😔

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خوب حکمت خدا رو که بنده خدا درک نمیکنه... 

درسته

ولی بالاخره آدمم یه انگیزه برای زندگی میخاد

اصلا من نمیتونم درک کنم درست

ولی نباید یه روزنه امیدم بهم نشون بده؟

گویا اونایی که کافرن نتیجه بهتری گرفتن

نمیخام کفر بگم ولی چیزیه که می بینم

درسته ولی بالاخره آدمم یه انگیزه برای زندگی میخاد اصلا من نمیتونم درک کنم درست ولی نباید یه روزنه ...

حق داری ولی به این چیزا فکر نکن با همینایی که داری شرایط بهتر کن برای خودت

حق داری ولی به این چیزا فکر نکن با همینایی که داری شرایط بهتر کن برای خودت

نمیشه

انقدر راه رفتم و به بن بست خوردم

انقدر دعا خوندم

اون موقع جلو چشمم کسی که مدت هاس ترک نماز کرده به هدف مشابهم رسیده

البته که من جای هیچکس نیستم شاید اون فرد از خیلی از جهات آدم بهتری از منه

ولی آدم دلش میگیره اینارو میبینه

دوست عزیز م منم زندگی سختی پشت سر گذاشتم الآنم زندگیم خالی از مشکل نیس ولی قشنگ حس کردم وجود خدا را،روزی هزاران بار خدا را شکر میکنم صبور باش و بخودش توکل کن ازش ناامید نشو 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چیزی که فهمیدم هرکی حامی و پشتوانه داشت موفق میشه . هرکی پدرو مادری داشت تو جمع دخترشو به به و چه چه کنه اون دختر موفق میشه. پدرو مادر من فقط دیگران رو به به و چه چه کردن اونا همه موفق شدن ولی هیچ کی منو ادم حساب نکرد هیچ کی حتی الکی هوامو نداشت به همه فامیلامون حسودیم میشه چون هزار نفر کمکشون کردن ولی هیچکی هوای منو نداشت از بچگی عین یتیما بزرگ شدم پدرو مادرم شاغل بودن من همیشه اینور و اونور پرت میشدم هیچکی هوامو نداشت الانم تنهام اونقدر عقده ای شدم که با فامیل قطع ارتباط کردم تا نبینمشون اینقدر پز ندن