2777
2789
عنوان

دوست داشتید جای کی باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 24 پست
بازیگرای ما زشتن مگه؟ سطح آی کیوشون نصف ایرانیاس

نه بازیگرای ما هم خوشگلن،ولی من دوست داشتم اگه دست خودم بود تو کره به دنیا بیام با ویژگی هایی که گفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بازیگرای ما هم خوشگلن،ولی من دوست داشتم اگه دست خودم بود تو کره به دنیا بیام با ویژگی هایی که گفت ...

من چین رفتم اونام دوست دارن جای ما باشن . مرداشون عقده ی ریش دارن . گاهی یدونه مو رو تو صورتشون یه وجب بلند میکنن

آخه مگه آدم نیستن عرق بدون بو داشته باشن  این ایراد نیست که دو روز در میان و تو تابستون هم یه ...

من خیلی زیاد عرق میکنم،هایپرهیدروزیس دارم که بیماری ژنتیکی هست.کف دست و پام و زیربغلم خیسه همیشه.خوب این مربوط به ژنتیک من میشه و ازش متنفرم.همچنین پرمویی.حالا هرچقدر خوب باشی و باشخصیت مردم به خاطر همین عرق زیاد ازت دور میشن.

من چین رفتم اونام دوست دارن جای ما باشن . مرداشون عقده ی ریش دارن . گاهی یدونه مو رو تو صورتشون یه و ...

وااای چینیا 🤣 عجیبه رفاه اونا از ما بیش تره ولی دوست دارن مثل ما باشن:/ اره اونا دیگه خیلی کم مو ان ولی برای خانوماشون خیلی خوبه این مورد

دارویی چیزی وجود نداره براش؟  منم پر مو هستم خیلییی زیاد😭

نه اکثر موارد ژنتیکی قابل درمان نیستن مگر اینکه کنترلش کنی.پرمویی هم با لیزر و وکس و اپیلاسیون و شیو و...

بله بعضیا ژنتیکی عرقشون خیلی بدبوئه ،بعضیا اصلا عرقشون بوی بد نمیده یا عرق نمیکنن زیاد

ژنتیک‌ مه عزیزم طبع بدنشون مشگل داره

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن