2821
2789
عنوان

بیاین لطفا

237 بازدید | 23 پست

ی چیزی ذهنمو درگیر کرده😐

دستتون ببرید بالا نگه دارید بادست بعدی زیر بغل هیچی،زیر بازو دست بکشین ببینین ی برآمدگیهای کوچیکی با دست حس میکنید؟😐اینا چیه؟من دارم درد نداره دست میکشم وقتی دستم بالا باشه حسشون میکنم کوچیکن باید بابتشون دکتر برم؟خطرناکه؟  

لابد گره های لنفی رو میگی زیر بغلن؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا کاری که گفتیو انجام دادم😅

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
لابد گره های لنفی رو میگی زیر بغلن؟

زیر بغلم دست میزنم چیزی نیست زیر بازومه یهنی بالای زیر بغلم ی چیزای کوچیک از نخود کوچیکتر حسشون میکنم هر دوتا دستم ولی دست چپم یکم بیشتر ب دست میان😑خطرناکه؟

زیر بغلم دست میزنم چیزی نیست زیر بازومه یهنی بالای زیر بغلم ی چیزای کوچیک از نخود کوچیکتر حسشون میکن ...

نه منم دارم گره ان

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

گروه درد و دل مخصوص خانوم های مذهبی و غیر مذهبی دوس داشتید بیایید از تجربه های همدیگه استفاده کنیم 💚🕋

https://eitaa.com/joinchat/1509228945C60d99f3394

لینک ابی نشد کپی ایتاتون کنید

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂
خداروشکر😞دیشب از ترسشون خواب نرفتم هم زیر بازوم حس میشه هم کشاله ران کوچیکن ولی ترسیدم فک میکردم ن ...

اگه زیر بازوهات هست، تو رون‌های پاهاتم هست، ممکنه توده‌های چربی و سلولیت باشه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
اگه زیر بازوهات هست، تو رون‌های پاهاتم هست، ممکنه توده‌های چربی و سلولیت باشه

فقط کشاله رونمم حست روی بازو کشاله رونم ترک سفیدم خورده یعنی بخاطر ترکای سفید توده چربیه؟خیلی کوچیکن مثل ماش شاید

سلولیت اینجوریه؟🙄

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز