2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست
فقط کشاله رونمم حست روی بازو کشاله رونم ترک سفیدم خورده یعنی بخاطر ترکای سفید توده چربیه؟خیلی کوچیکن ...

ترکای سفید واسه چاق و لاغر شدنه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم خوبی؟ میگم توی کلینیک دیدم در مورد تاثیر رنگ مو روی غده های لنفاوی سوال کردی منم بعد از دکلره غدد لنفاوی پشت گوشو گردنم اومده بالا

برای شما چه مدت طول کشید خوب بشه؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
سلام عزیزم خوبی؟ میگم توی کلینیک دیدم در مورد تاثیر رنگ مو روی غده های لنفاوی سوال کردی منم بعد از د ...

سلام عزیزم آره بعد رنگ اینجوری شدم دکتر آنتی بیوتیک داد خوردم دردش خوب شد ولی کامل تورم غدد لنفاویم ازبین نرفت بعد ۳ماهی گذشت بخاطر عفونت رحمی دکتر بهم سفکسیم داد بهش حساسیت داشتم کل بدنم کهیر ریخت بیرون بعد کهیرا دیگه غدد لنفاویم کلا کوچیک شد و برگشت ب حالت قبل اما خیلی ترسیدم قدری ک دیگه رنگ نمیکنم😑

سلام عزیزم آره بعد رنگ اینجوری شدم دکتر آنتی بیوتیک داد خوردم دردش خوب شد ولی کامل تورم غدد لنفاویم ...

ممنون عزیزم جوابمو دادی الهی همیشه تنت سلامت باشه کلی دلمو آروم کردی منم دیگه غلط کنم از این کارا کنم من هم دکلره زدم هم رژ دائم فک کنم دو تاشون با هم دست به یکی کردن این شد نتیجش 🥴

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
ممنون عزیزم جوابمو دادی الهی همیشه تنت سلامت باشه کلی دلمو آروم کردی منم دیگه غلط کنم از این کارا کن ...

ممنونم از دعای قشنگت چقدر بهش نیاز داشتم🌺نگران نباش حتما حساسیت داشتی اگر درد داره برو دکتر آنتی بیوتیک میده اگرم درد نداره تا ۲ماه صبر کن کوچیک نشدن ی دکتر برو مال همون دکلره اس،اولین بارت بود دکلره زدی؟

ممنونم از دعای قشنگت چقدر بهش نیاز داشتم🌺نگران نباش حتما حساسیت داشتی اگر درد داره برو دکتر آنتی بی ...

قربونت عزیزم 😘🩷

پنج شش سال پیش زده بودم ولی اولین بار بود که نزدیک سه چهار ساعت گذاشت رو سرم موند بعدش سرم یه خارش وحشتناک گرفته بود با یه پوسته های سفید الان رفتم دکتر بهم دارو داده آنتی بیوتیک داده فعلا تغییر نکرده اندازشون حالا تا بعدم خدا کریمه

امیدوارم هرچه زودتر خوب شی عزیزم❤

ممنون عزیزم 😊🩷