2777
2789
عنوان

آوردنه اسم قبلی زنه شوهر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 43 پست
ای کاش از این کارا بلد بودم این چیزا شهامت میخواد که من ندارم تازه بعدشم شوهره میاد دهنتو سرویس میکن ...

آخه اصلا کار بدی نکردی چرا فکر میکنی یه ری اکشن ساده که یه کلمه با تاسف بگی واقعا که و پاشی بری کار خیلی زشت و بدیه کار بد رو اونا میکنن اگر شوهرت چیزی گفت بگو من چند بار مراعاتشون کردم بالاخره آدمم ناراحت میشم حالا اونا مراعات منو بکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از عمد میگن نمیدونم اخه اونا هم ۶ سالی هست که جدا شدن ،یعنی هنوز یادشون نرفته اسم اونو که اینجو ...

من بودم خیلی اروم و رک میگفتم ک من ناراحت میشم اسمشو میارین خیلی راحت مثلا جایی ک همه باشن و فضا اروم باشه

آخه اصلا کار بدی نکردی چرا فکر میکنی یه ری اکشن ساده که یه کلمه با تاسف بگی واقعا که و پاشی بری کار ...

اخه اسمشو نصفه میگن و حرفشونو میخورند مشخصه که ناخوداگاه از دهنشون میپره حالا منم این وسط موندم که به رو خودم بیارم یا نیارم

بلاخره همه چیز درست میشه
اگه میکوبونند تو سرت که شما خیلی ساکتی پس! مثلا چی میگن؟

مثلا خیلی زن خوبی بود این دوتا عاشق هم بودن یا خوشگل بود یا اروم بود یا مانفهمیدیم کی جدا شدن اینقد که اینا خوب بودن باهم

بلاخره همه چیز درست میشه
این دفعه بگواگه خوب بودپ چراطلاقش دادین.یابقول شماانقدخوب بودکه شمادرحدش نبودین واون رفت

وای زشته ،عمرا اینجوری جواب بدم روم نمیشه که اخه اونا دعوا ندارند انگار بی منظور میگن

بلاخره همه چیز درست میشه
من بودم خیلی اروم و رک میگفتم ک من ناراحت میشم اسمشو میارین خیلی راحت مثلا جایی ک همه باشن و فضا ارو ...

خوب خودشون باید بدونن که هر کسی باشه ناراحت میشه اینا هم حرفشونو یهو میخورند انگار بی اراده اسم اون خانم میاد رو زیونشون و دست خودشون نیس، واسه همین به رو خودم نمیارم

بلاخره همه چیز درست میشه
واخودت گفتی اونومیزنن توسرم.پس احتمالابی منظورازخوبیاش میگن شمامفهوموبدرسوندین

اره همش از خوبیاش تعریف میکنند برام که خیلی میره رو اعصابم

بلاخره همه چیز درست میشه

😂🤣وای ببخشید اسی ب ی چیزی خندم گرفت

دایی منم ۱۵ سال پیش زنشو طلاق داده ولی هر بار میخایم بگیم ..میگیم فاطمه زن محسن🤣😂.اون بدبخت هم شوهر کرده

البته جلوزنشتا حالا نگفتیم...زن جدیدش..

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
😂🤣وای ببخشید اسی ب ی چیزی خندم گرفت دایی منم ۱۵ سال پیش زنشو طلاق داده ولی هر بار میخایم بگیم ..م ...

بعنی حتی یبارم اشتباهی از دهنتون در نیومده اشتباهی به اسم اون صداش کنید

بلاخره همه چیز درست میشه