ما تازه ازدواج کردیم ولی هر وقت میرم تو جمع فامیلا یا خونواده شوهرم همه از دهنشون اسم زن قبلی شوهرم میپره ،بعدم من به رو خودم نمیارم و اصلا نمیدونم چه واکنشی نشون بدم چون اونا عمدا اینجوری نمیگن ولی من خیلی خیلی ناراحت میشم
ای کاش از این کارا بلد بودم این چیزا شهامت میخواد که من ندارم تازه بعدشم شوهره میاد دهنتو سرویس میکن ...
آخه اصلا کار بدی نکردی چرا فکر میکنی یه ری اکشن ساده که یه کلمه با تاسف بگی واقعا که و پاشی بری کار خیلی زشت و بدیه کار بد رو اونا میکنن اگر شوهرت چیزی گفت بگو من چند بار مراعاتشون کردم بالاخره آدمم ناراحت میشم حالا اونا مراعات منو بکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بودم خیلی اروم و رک میگفتم ک من ناراحت میشم اسمشو میارین خیلی راحت مثلا جایی ک همه باشن و فضا ارو ...
خوب خودشون باید بدونن که هر کسی باشه ناراحت میشه اینا هم حرفشونو یهو میخورند انگار بی اراده اسم اون خانم میاد رو زیونشون و دست خودشون نیس، واسه همین به رو خودم نمیارم