2777
2789
عنوان

آوردنه اسم قبلی زنه شوهر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 43 پست

من سه ساله ازدواج کردم بچن تو راهه مادر شوهرم هنوز جای اسم من اسم دوست دختر قبلی شوهرمو میگه😏😏همیشه هم بعدش میگه ای وای نمیدونم این فلانی کیه همش اسمش تو دهن منه منم یبار گفتم شاید پدر جون( پدر شوهرم) زن جدید گرفته شما انقد رو اسمش خساس شدی همش ورد زبونته 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من سه ساله ازدواج کردم بچن تو راهه مادر شوهرم هنوز جای اسم من اسم دوست دختر قبلی شوهرمو میگه😏😏همیش ...

😂😂😂😂😂😂

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا میگن ماام تو فامیل داریم تا حالا یبارم اسمشو نیاوردیم چون میدونیم هر کی باشه ناراحت میشه&n ...

شاید از عمد میگن نمیدونم اخه اونا هم ۶ سالی هست که جدا شدن ،یعنی هنوز یادشون نرفته اسم اونو که اینجوری ورد زبونشونه

بلاخره همه چیز درست میشه

یه بار که خواستن بدشو بگن یا غیبت کنن بگو: ببخشید من با اون خانم مشکلی ندارم و همیشه تو دعاهام از خدا براش عاقبت به خیری میخام. امیدوارم خوشبخت و موفق باشن و از شما هم ممنون میشم اگر دگ غیبت ایشون رو نکنید من خوشم نمیاد. 

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
بهترین کار رو خودت میکنی بی تفاوتی به قول خودت شاید از عمد نگفته باشن اگرم از عمد باشه وقتی بی تفاوت ...

یعنی حتی به شوهرمم نگم که ناراحت میشم؟

بلاخره همه چیز درست میشه
رو سیمکارت مغزش سیو کرده، پاک نمیشه😁

متأسفانه غیر اون  ببشعوری هم رو کل هیکلش سیو شده 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

وا یعنی چی عمدا نمیگن اگه سحوا هم باشع جوری رفتار کن که حواسشون جمع بشه بار دیگه تکرار نکنن مگه تو ح ...

ای کاش از این کارا بلد بودم این چیزا شهامت میخواد که من ندارم تازه بعدشم شوهره میاد دهنتو سرویس میکنه که چرا اینجوری رفتار کردی

بلاخره همه چیز درست میشه

دیگه والا هرچی هم غیر عمد باشه باید یک ذره شعورشون برسه همینجوری جواب ندین تا آخر همینه...والا دیگه آدم چقدر تحمل بیاره هیچی نگه ببخشید ببخشید معذرت میخوام بلا نسبت همگی اعصاب آدم که سرویس بهداشتی نیست هرکی از راه برسه عقدهاشو مثل....خالی کنه تو اعصاب آدم بعد به زندگیش ادامه بده....خوبی کردن خوبی کنید بدی کردن بدی کنید والا اینجا میبینم خانوما هی سکوت می‌کنند بخدا این سکوت کردنا میشه غمباد دردو مرض هزارتا کوفته دیگه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای خدا چی گفتی بهش تا آخرش عمرش دیگه اینو تکرار نمیکنه😂

والا خو مثلا میخواد منو عصبی کنه، قبل از بقیه شوهرم کل ماجراشونو برام تعریف کرده بود و من واقعا به این موضوع حساس نیستم نمیدونم فازش چیه

یه بار که خواستن بدشو بگن یا غیبت کنن بگو: ببخشید من با اون خانم مشکلی ندارم و همیشه تو دعاهام از خد ...

اتفاقا همش اونو میکوبونند تو سرم

بلاخره همه چیز درست میشه