2777
2789
عنوان

برمیگرده یا نه؟🥲

139 بازدید | 26 پست

دیروز کات کردیم دو روز دعوا داشتیم وسط دعوا گف من خستم میخوام برم حداقل واسه یه مدتی میخوام تنها باشم بعد گف آدم تورابطه میره که حالش خوب باشه اما این رابطه جز بچه بازی چیزی نیس🙃💔منم حرفامو گفتم اما آنلاین نشد که ببینه بعد بهش پیام خالی دادم که بیا تلگرام بازم آنلاین نشد بعد منم دیگ بلاکش کردم یه ربع بعد بلاکم آنلاین بود بعدش اونم منو بلاک کرد💔

این دوتا اکانت داره با اون یکی اکانتشم چند بار حرف زدم دیروز نگا کردم دیدم آخرین بازدید اون اکانتش واسه یه هفته پیشه بعد با اون یکی بلاکم نکرده منم نکردم امروز صبح نگا کردم دیدم زده آخرین بازید ۱۲ونیم شب بعد الانم نگا کردم دیدم زده ۱۱ صبح خیلی با این اکانت آنلاین نمیشد💔

ممکنه برگرده؟ای جاهای دیگ نه من اونو بلاک کردم نه اون منو 

میخوام دلشو آتیش بزنم وقتی برگشت چیکار کنم ایده ای دارین؟

خیلی دلمو شکوند خیلی تو تاپیکام هس

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟ چندسالشه ؟

۱۸

۲۱

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
دیونه ای بری محلش بدی خوب 

محلش ندادم که میگم با این چیزایی که گفتم بنظرتون برمیگرده یا نه

رابطه ای ک تموم شده و به این شکل هم تموم شده و جفتتون اذیت میشدین رو چرا میخوای دوباره شروع کنی!&nbs ...

آخه میدونی خیلی دلمو آتیش زد با حرفاش میخوام دلشو آتیش بزنم قصد برگشتن ندارم به هیچ عنوان ولی میخوام دلشو آتیش بزنم بدون برگشتن

چقدر تو منی

شماهم اینجوری کات کردین؟

آخه میدونی خیلی دلمو آتیش زد با حرفاش میخوام دلشو آتیش بزنم قصد برگشتن ندارم به هیچ عنوان ولی میخوام ...

ی توصیه بهت بکنم

زمان و انرژی که برای آتیش زدن دل اون بزاری رو اگر روی خودت و بهبود شخصیتیت بزاری، هزار برابر بیشتر دلش میسوزه بابت از دست دادنت 

اون موقع هم خودت پیشرفت کردی نسبت به الانت، هم اون طرف پشیمون میشه از رفتارش