2777
2789
عنوان

برمیگرده یا نه؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست
شماهم اینجوری کات کردین؟

تاپیک اخرمو بخون متوجه میشی جریان چیه

ده ماه پیش بادعوا کات کرد خودش

حالا برگشته هی کرم میریزع میخاد من پاپیش بزارم

دوس دارم پیام بده مستقیم بگه بیاباهم باشیم تابشورم پهنش کنم بعد بلاکش کنم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
تاپیک اخرمو بخون متوجه میشی جریان چیه ده ماه پیش بادعوا کات کرد خودش حالا برگشته هی کرم میریزع میخ ...

چی پیام داد؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی پیام داد؟

پیام داد استیکر سلام فرستادبرام

دوبارم تک زد

من بهش گفتم بفرما  چرازنگ زدی

دیگ جواب نداد

مغروره

میخاد خودم مستقیم بهش بگم بیا دوست شیم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

منم مثل تو ام بخون

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

پیام داد استیکر سلام فرستادبرام دوبارم تک زد من بهش گفتم بفرما  چرازنگ زدی دیگ جواب نداد مغ ...

مال من پارسال شهریورم کات کرد دوماه بعد برگشت پیام داد سلام منه احمقم دیگ برگشتم الانم که باز رف

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
منم مثل تو ام بخون

عه تورو میشناسم احسان رف؟

عه تورو میشناسم احسان رف؟

احسان ی شخص خیالیه تو ذهنم. این اسمش احسان نبود ی چی دیگه بود . نرفت که تاپیکو بخووون تو 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

مال من پارسال شهریورم کات کرد دوماه بعد برگشت پیام داد سلام منه احمقم دیگ برگشتم الانم که باز رف

دیگ پیگیرش نباش جای اینکه وقتتو صرف ی ادم بی ارزش کنی  وقتتوصرف پیشرفت و کارمفیدکن تادیگه همچین ادمایی رو توذهنت بزرگ نکنی و توزندگیت راه ندی

احسان ی شخص خیالیه تو ذهنم. این اسمش احسان نبود ی چی دیگه بود . نرفت که تاپیکو بخووون تو 

خوندم

ببین پارسال ماهم مثل شما بود وضعیتمون البته ما قبلش دعوا کردیم فرداش من پیام دادم این اصلا سین نزد جواب نداد از هرجا پیام میدادم جواب نمیداد آخر سر دید که ول نمیکنم اومد جواب داد گف میخوام جدا شم و رف بعد دوماه برگشت

خوندم ببین پارسال ماهم مثل شما بود وضعیتمون البته ما قبلش دعوا کردیم فرداش من پیام دادم این اصلا سی ...

اوه شما دعوا کردین ما چی 🥴🥴🤣🤣🤣

من پیام ندادم

اوه شما دعوا کردین ما چی 🥴🥴🤣🤣🤣 من پیام ندادم

یه پیام بده اما خیلی سرد تکلیف خودتو مشخص کن 

یه پیام بده اما خیلی سرد تکلیف خودتو مشخص کن 

مرسی عزیز ولی ترجیح میدم چیزی نگم 🤭 کسی ک بخادم خودش پیام میده