2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من می‌خوام برای مامانم استیلون بخرم اینجا پرسیدم هیچکس جواب نداد متاسفانه

ساخت ایرانه. ؟؟؟؟

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خوبه پس بخرم 

آره خوبه .،یکی از عزیزان داره همش تعریف میکنه 

رفتی بگیری قشنگ نگاه کن یخچالو ...بالا پایین توی یخچال ...قدیما ک خیلی خوب ان شاالله الانم خوب باشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بنظرم برند های شناخته شده تر بگیر که بعدا خدای نکرده قطعش شکست یا خراب شد بتونی گیر بیاری

اونا خیلی گرونن برای ویلا میخوایم یه چیز ارزون بگیریم اینم که میگم دست دومه 

بنظرم برند های شناخته شده تر بگیر که بعدا خدای نکرده قطعش شکست یا خراب شد بتونی گیر بیاری

هایسنس ک خیلی معروفه خانوم حتما شما نشنیدی🌺🌺🙏🏽🙏🏽🙏🏽

آره خوبه .،یکی از عزیزان داره همش تعریف میکنه  رفتی بگیری قشنگ نگاه کن یخچالو ...بالا پایین تو ...

از اونایی که بالا فریزر پایین یخچال البته دست دومه چندسال پیش خریده شده 

هایسنس ک خیلی معروفه خانوم حتما شما نشنیدی🌺🌺🙏🏽🙏🏽🙏🏽

اره عزیزم شاید. بیشتر واسه این گفتم که یسری برندها چون ازش کمه قطعاتش سخت پیدا میشه و هرکسی هم تعمیر نمیکنه. من چون خودم مشکل مشابه داشتم گفتم بگم

اره عزیزم شاید. بیشتر واسه این گفتم که یسری برندها چون ازش کمه قطعاتش سخت پیدا میشه و هرکسی هم تعمیر ...

بله درست گفتی عزیزم حق داری 🌺🌺🌺مثل بوش ک میگفتن قطعات نیست .

بله درست گفتی عزیزم حق داری 🌺🌺🌺مثل بوش ک میگفتن قطعات نیست .

اره باز حالا بوش دست دومش یسری جاها پیدا میشه قطعاتش ولی من مثلا گوشی ایسوس داشتم حتی قاب براش پیدا نمیشد. اخرم که یه مشکل کوچیک خورد کلا قطعش پیدا نشد و مجبور شدم یکی دیگه بخرم. 🌺🌺🌺