2777
2789
عنوان

از یه نون خریدن دعوامون شروع شد

767 بازدید | 29 پست

خانوما من شاغلم نامزدمم صبحا که میره سرکار مسیرمون از یه جا هست من بهش گفتم فردا که میای برام نون بگیر گفت باشه عزیزم و از این حرفا بعد فردا شدو این آقا خواب موندواصلا هم یادش نبود من نون میخواستم بچه ها نگین بچه بازیه چون من واقعا چیزی تاحالا ازش نخواستم خودش هم میدونه اولین بار بهش گفتم چرا نگرفتی چرا اصلا برات مهم نیست میدونین مشکلمون چیه اصلا توجهی به حرفای من نداره هر وقت خودش بخواد میاد بهم سرمیزنه تنها چیزی هم که بینمون هست فقط قربون صدقه میره غر غر کنم دیگه میره تو فاز بی محلی مشکلاتمون حل نمیشه همیشه من کوتاه میام که ناراحتی پیش نیاد مثلا من یه هفته مریض بودم فقط آخر هفته گفت بیا بریم بیرون اصلا نه آبمیوه ای چیزی برام نگرفت میدونین بحث بخدا خوردن نیست من درآمدم از اون بیشتره بحث بیتوجه بودن اون به منه از دیروز فقط یه پیام داده بعد من جواب دادم خوابیده تاصبح درحالی که من اصلا دیشب نخوابیدم فقط گریه کردم صبح پیام داده خوابم برد از ساعت هشت دیشب والابخدا من همه جوره دارم تحمل میکنم نداریاشو اما دیگه توقع بی محلی ندارم بخدا نمیخوام تعریف کنم اما از همه نظر ازش بالاترم ولی نمیدونم چرا فقط توقع داره همیشه مثل گیجا بخندم وناراحت نباشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اسنپ سفارش بده تموم کنین دعوا رو

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

خب چرا داری ادامه میدی؟گدایی محبتم بکنی این محبت کن نیست

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

وقتی همه جوره ازش بالاتری ، احساسم نداره، میخوای چیکار

منتظر کیس های بهتر باش

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 

بحث نون و ابمیوه نیس بحث اینکه اشون اهل گفت و گو نیس

پس مشکلات چجوری حل بشه؟

یکم جدی تر فک کن راجبش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️