2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 117 پست
راستش چون مهربونم باهام حرف میزنه دوست دارم باهاش حرف بزنم. آخه شوهر خودم همیشه با تشر حرف میزنه اصن ...

چرا فکر میکنی مهربونه؟اگه اونم باهات زیر یه سقف بود مثل شوهرت یا شایدم بدتر بود.

به نظر من داروی محبت خیلی موثره.کاش تو شروع کننده محبت باشی به شوهرت تا اونم درست بشه آروم آروم.

تو اگه نخبه بودی آمریکا و اسراییل ترورت میکردن نه اینکه تشویقت کنند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیییزم  معلومه خیلی پاکو معصومی نگران نباش همه چی درست میشه  باشگاه برو خودتو مشغول کن ...

قربونت برم مهربون، نظر لطفته. چشم سعی میکنم حتما خودمو مشغول کنم. مرسی از پیشنهادت قشنگم

یعنی واقعا اینقدر عجیبه؟!  

اون قسمت ک گفتی گریه کردی اومد کنارت

بگذریم اون پستمو بخون ک برات نوشتم اعتماد نکن به اون مرد یه دروغگوعه

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
منم به خاطر خیانت از شوهرم جدا شدم خداروشکر مادرم حامیم بود اما مطمئن باش اون مرده درباره خیانت همسر ...

مرسی از راهنماییت گلم . اره اکثر دوستان هم گفتن اون آقا دروغ گفته. اصن فک نمی‌کردم راجب زنش همچین دروغی بگه ولی از مردا هیچی بعید نیست. چشم حتما تلاش میکنم ایندمو بسازم 

اون دروغ گفته ببین من خیلی ازین ادما میشناسم دردشونو عین درد تو جلوه میدن تا تو تحت تاثیر قرار بگی ...

اره درست میگی... اتفاقا منم اولش رو ندادم بهش اما بعد که هی سر حرفو باز کرد و گفت دلتو شکستن؟ منم خیانت دیدم و ... کم کم دلم خواست حرف بزنم و دردمو بگم البته اشتباه کردم ولی دیگه ادامش نمیدم 

الان سوال من اینه که به نظر شما من آدم بدی ام که با اون آقا صحبت میکنم؟ اولش با خودم گفتم کات کنم ام ...

این دروغ محض

نکن 

آره آدم بدی هستی۰

چون زندگی خودت خراب شده دیگه زندگی دیگری برات مهم نیست 

مثل زن هایی که میان با شوهر تو 

فرق اونا با تو چیه 

کاش میزاشتی فرق باشه بین اونا با تو 

بین تو با شوهرت..

تا بی ابرو نشدی تمومش کن 

چون بعدش هیچ کس نمیگه شوهرش کرد اینم کرد 

میگن زنه خراب بود 

نکن 

نکن 

زنی مثل شما..زندگی منو داغون کرد 

هیچ وقت حلالش نمیکنم 

و اون دنیا منتظرشم 

چرا فکر میکنی مهربونه؟اگه اونم باهات زیر یه سقف بود مثل شوهرت یا شایدم بدتر بود. به نظر من داروی مح ...

بخدا من خیلی محبت میکنم اما اون بلد نیست! بعد بهش میگم چرا اینقدر اخلاقت تنده چرا محبت نمیکنی ؟ میگه من اینجوریه دیگه باید باهام بسازی! حتی حاضر نیست تلاش کنه فقط به من میگه تحمل کن و بساز! خوب منم زنم دوست دارم نازمو بکشه چقد من ناز بکشم و محبت کنم؟ بخدا عقده شد واسم

اون قسمت ک گفتی گریه کردی اومد کنارت بگذریم اون پستمو بخون ک برات نوشتم اعتماد نکن به اون مرد یه در ...

نمیدونم شاید عجیب باشه ولی خوب پیش اومد دیگه... اولش نشست با تلفن حرف میزد بعد که قطع کرد سر حرفو باز کرد. باشه گلم مرسی از راهنماییت نظرتو میخونم حتما قشنگم

مرسی از راهنماییت گلم . اره اکثر دوستان هم گفتن اون آقا دروغ گفته. اصن فک نمی‌کردم راجب زنش همچین در ...

مطمین باش دروع گفته 

مثل شوهر من که در عین روابط عالی گفته بود با زنم مشکل دارم

انتخاب اون مرد زندگی اولشه و هیچ وقت اونو ول نمیکنه 

شما فقط وسیله هوس اون هستید 

وسیله نباش 

ما آدم ها.  با. اشیا فرق داریم 

اون دنیا باید جواب بدیم

در ضمن 

ارتباط با زن متاهل. ارتباط جنسی. اونو به اون مرد حرام میکنه تا ابد 

یعنی چون شوهر داری 

اگر رابطه جنسی خدای نکرده برقرار کنی 

به هم نا ابد حرام هستین 

و این یعنی زندگی و عاقبتی نیست 

از شوهرت جدا شو.  با مردی که متاهل نباشه ..‌‌برو 

ای کاش زن ها خام مردهای هوس باز نمیشدن 

نمیدونم شاید عجیب باشه ولی خوب پیش اومد دیگه... اولش نشست با تلفن حرف میزد بعد که قطع کرد سر حرفو با ...

عزیزم 

ببین همین الان بلاکش کن بگو خدافظ دیگه نمیتونیم باهم صحبت کنیم بعد بلاک کن

از همه جا وگرنه فردا بهت میگه بیا قرار تا فلانت کنم

خیلی بدبجنسن عزیزم انشالله خدا کمکت میکنه برات دعا کردم🌹🌹

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️