2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 117 پست
اره واقعا اگه مردا یه ذره محبت کردن بلد بودن خیلی از مشکلات حل میشد. آخه شوهری که ناز زنشو نکشه و هم ...

کار خوبی میکنی عزیزم. روان خودت حداقل زیاد بهم نریزه بعدها.. اگه میتونی سراغ یاد گرفتن حرفه و مهارتی برو سرت گرم شه یا شاغل شی کمتر به شوهرت فکر کنی. 

من ساده هم اسمم هم فامیلم هم آدرسم و هم شمارمو بهش گفتم!!!! بسکه ساده و احمقم زود اعتماد میکنم

اصلا استرس نگیر اینطوری ازت سو استفاده میکنه 

عزیزم چه زنش خیانت کرده باشه چه نکرده باشه 

تو به خاطر ارامش خودت کات کن نه به خاطر زنش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ساده هم اسمم هم فامیلم هم آدرسم و هم شمارمو بهش گفتم!!!! بسکه ساده و احمقم زود اعتماد میکنم

عیب نداره همشون مثل هم نیستن که پیگیر باشن، ببینه تو محل نمیدی راشو میکشه میره.. قدیم نیست که،، الانم راحت بلاک و مسدود میشه کرد، نترس

عزیزم شوهره دوستم به دوستم خیانت کرد به اون دختره گفته بود زنم هیچ جهیزیه نیورد خیلی فقیرن هیچی ندار ...

چقد مردا پست و بی غیرت شدن! خدا می‌دونه شوهر من چه دروغایی از من به دوس دخترش گفته !!!! دلم به حال خانم این آقاهه سوخت. خدا منو ببخشه   

عیب نداره همشون مثل هم نیستن که پیگیر باشن، ببینه تو محل نمیدی راشو میکشه میره.. قدیم نیست که،، الان ...

خدا کنه این آدم تا جوری نباشه. مرسی عزیزم بهم آرامش دادی خیر ببینی

وقتی احساس کردم بازم خیانت کرده خیلی حالم داغون شد از خونه زدم بیرون و تو ی پارک نشسته بودم و به حال ...

فیلم ترکیهه؟؟ 

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
چقد مردا پست و بی غیرت شدن! خدا می‌دونه شوهر من چه دروغایی از من به دوس دخترش گفته !!!! دلم به حال خ ...

عزیییزم 

معلومه خیلی پاکو معصومی

نگران نباش همه چی درست میشه 

باشگاه برو خودتو مشغول کن خیلی تو روحیت فرق میکنه

بهش بگو شوهرت فهمیده  اگه داداش داری یا یه مردی که بهش اعتماد داری گوشیتو بهش بده بگو زنگ بزنه ...

نه کسیو ندارم ولی بلاکش میکنم بهشون میگم شوهرم فهمیده شاید بترسه 

راستی چجوری میتونم این تاپیکو پاک کنم گلم؟

منم به خاطر خیانت از شوهرم جدا شدم خداروشکر مادرم حامیم بود اما مطمئن باش اون مرده درباره خیانت همسرش بهت دروغ گفته تا راضی بشی به رابطه باهاش به نظرم یه مهارتی یاد بگیر یه چند سالی کار کن هدفتم جدایی از این شوهر نامردت باشه و انشالله یه پس انداز و یه کار داشته باشی بعد چند سال شاید بتونی جدا بشی اگه سیاست یا دورویی هم داری میتونی با چرب زبونی از شوهرتم یه چیزی بکنی مثلا پولی ازش بگیری یا چیزی به نامت بزنه که بهتر

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
کار خوبی میکنی عزیزم. روان خودت حداقل زیاد بهم نریزه بعدها.. اگه میتونی سراغ یاد گرفتن حرفه و مهارتی ...

شاغل بودم اجازه نداد کار کنم. الآنم دیگه با ی بچه کوچیکه نمیتونم جایی برم واسه کار 

اصلا استرس نگیر اینطوری ازت سو استفاده میکنه  عزیزم چه زنش خیانت کرده باشه چه نکرده باشه  ...

اره حتما همین کارو میکنم ارزش اینهمه استرس و عذاب وجدان رو نداره مرسی از راهنماییت قشنگم

نه کسیو ندارم ولی بلاکش میکنم بهشون میگم شوهرم فهمیده شاید بترسه  راستی چجوری میتونم این تاپیک ...

اون دروغ گفته

ببین من خیلی ازین ادما میشناسم

دردشونو عین درد تو جلوه میدن تا تو تحت تاثیر قرار بگیری و باهات دوست شن.. این شگردش بوده پدرسگ

باور نکن 

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️