2777
2789
عنوان

دندون😥

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
کاش دندون دیگه باشه.ولی هر کدومه حس میکنم فشار رو دندونمه سنگین شده انگار میخواد چرک کنه.دستم خالی خ ...

ایشاله که درست میشه نگران نباش 

خداییش هشت تومن واسه ی دندون خیلی زیاده. خدا لعنتشون کنه. فک کن خالا شما جور کردی درست کردی. خیلیا پول ترمیم دندون رو هم ندارن. دندون هی خراب میشه مجبور میشن بکشن. 

مگه پانسمان نیس؟ بگی درد داری بدون هزینه  بازم اعصاب کشی میکنه مال منم همینطور شد قراره فردا ب ...

اره عکس بگیرم مشکلی باشه باید دوباره برم پیش دکتر ریشه ببینم چیکار میکنه

خدایا رهایم نکن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشاله که درست میشه نگران نباش  خداییش هشت تومن واسه ی دندون خیلی زیاده. خدا لعنتشون کنه. فک ک ...

منم به زور درست کردم پولو.کلی قرضو قوله داریم دستمون خالیه.درست جایی دندونم خراب شده که دستمون خالیه

تنها این نیست یساله فقط خرج دندونم میکنم اینم تموم شه بازم دندونای دیگم هستن که باید رسیدگی کنم

خدایا رهایم نکن😔

منم به زور درست کردم پولو.کلی قرضو قوله داریم دستمون خالیه.درست جایی دندونم خراب شده که دستمون خالیه ...

مگه چن تا بودن ؟ چن سالته عزیزم.؟؟ 

من تصمیم گرفتم خودم برم سرکار والا با این هزینه های سرسام اورررر

از هر چی دندونپزشک و دندون پزشکیه میترسم، مثل یه چاه سیاه و بی پایانه برام انقد که عذاب کشیدم،به خاطر بی شعور بودن و نفهمی متخصص ارتودنسیم دچار مشکل شدید شدم،کلی عذاب کشیدم‌.

مگه چن تا بودن ؟ چن سالته عزیزم.؟؟  من تصمیم گرفتم خودم برم سرکار والا با این هزینه های سرسام ...

اکثرا سطحی درست کردم دوتا عصب کشی  بقیشم روکش میخواد که بابد انجام بدم.۱۰ تا دندونمو.فقط دندونای جلوم سالمن فعلا.۳۲ سالمه

خدایا رهایم نکن😔

دعا کن منم برم پیش متخصص ریشه بگه عصب کشی نمیخاد. 

من واسه بارداری میخام مشکلی نداشته باشم تو همین چن هفته چهار پنج تا ترمیم کردم. موند این یه دونه عصب کشی مجدد که ب احتمال زیاد میخاد عصب کشی  

هزینه ها هم که زیاد.

از بیمه تکمیلی خودم هم استفاده کردم شناور هم نیست مال شوهرم و دخترم استفاده کنم. 

اره واقعا منم دیگه عداب کشیدم

امیدوارم زود خوب بشی مشکلی پیش نیاد عزیزم چند مدت زمان بده،فقط با مواد  بگو پرش کنه دکتر، بذار چند ماهی بگذره عکس بگیر بعدش، اگه اوضاع خوب بود روکشش کن.