2777
2789
عنوان

دندون😥

148 بازدید | 26 پست

تقریبا ۲۰ روزه عصب کشی مجدد کردم دندونمو کیست داسشت فردا وقت دکتر دارم برم ترمیم کنم ولی چند روزه دندونم  ادیت میکنه انگار نبص میزنه 

خیلی ناراحتم یعنی دوباره کیست مبخواد درست کنه؟ روش پانسمانه.یعنی ۴ تومن‌برا عصب کشی مجدد خرج کردم به باد میره😔کاش میکشیدمش ایمپیلنت میکردم

خدایا رهایم نکن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باید ب احتمال زیاد دندونمو عصب مشی مجدد کنم دوباره. برای من کیست نداره. 

خیلی ناراحتم خرجش مهم نیستا اینکه خرج کنی بازم خوب نشه ناراحتم میکنه.بعد عصب کشی خوب خوب شد ولی چند روزه ادیتم میکنه.فردا باید به دکتر بگم

فقط خدا خدا میکنم بگه این دندونت نیست ی دندون دیگست نمیخام دندونمو از دست بدم

خدایا رهایم نکن😔

خیلی ناراحتم خرجش مهم نیستا اینکه خرج کنی بازم خوب نشه ناراحتم میکنه.بعد عصب کشی خوب خوب شد ولی چند ...

نه بابا درد دندون خیلی پیچیده اس ممکنه مال یکی از دندون های دیگت باشه  

پیش متخصص ریشه اینکارو کردی ؟؟چقدر قیمتش زیاد شده ؟ باید روکش هم بکنی ؟؟!!

اره متخصص ریشه. دکتر خوبی هم بود.۳ میلیونو‌۶۰۰ خرج کردم.هنوز ترمیمو روکشش مونده که میخاستم برم.اونم ۴ تومنی خرج داره کلا ۸ تومن شد .هزینه ی ایمپلنت شد برام ولی میترسم اخرش بکشم دندونمو عفونتش نره

خدایا رهایم نکن😔

اره متخصص ریشه. دکتر خوبی هم بود.۳ میلیونو‌۶۰۰ خرج کردم.هنوز ترمیمو روکشش مونده که میخاستم برم.اونم ...

ایمپلنت خوب الا دوازده تومن کمتر نمیشه عزیزم. 

دندون خودته باز بهتر از ایمپلنت. ایشاله هم مشکلی نیست ولی خیلی گرون میشه بازم اینجوری  از کجا بیارم 😔

اگه تهرانی اسم دکترو میگی؟

نه بابا درد دندون خیلی پیچیده اس ممکنه مال یکی از دندون های دیگت باشه  

کاش دندون دیگه باشه.ولی هر کدومه حس میکنم فشار رو دندونمه سنگین شده انگار میخواد چرک کنه.دستم خالی خالی بود به زور پول درست کردم  برا دندونم اینم اینطوری شد😔دعا کنین برام

نمیخام فکم خالی شه ‌از الان

خدایا رهایم نکن😔

خیلی ناراحتم خرجش مهم نیستا اینکه خرج کنی بازم خوب نشه ناراحتم میکنه.بعد عصب کشی خوب خوب شد ولی چند ...

مگه پانسمان نیس؟

بگی درد داری بدون هزینه  بازم اعصاب کشی میکنه مال منم همینطور شد قراره فردا برم پر کنم

ایمپلنت خوب الا دوازده تومن کمتر نمیشه عزیزم.  دندون خودته باز بهتر از ایمپلنت. ایشاله هم ...

اره ایمپلنتم جواب نمیده.دندون  طبیعی خود ادم خیلی با ارزشه هر تکتکش.قیمتارو نگو خیلی گرونه هزینه های دندون

خدایا رهایم نکن😔

فکر میکنی همون دندونه عصبش تحریک شده فکر میکنی یه دندون دیگس.منم عین تو شدم