2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگزمای خیلیییی شدیدی دارم 

شامپو بدن نوپری بادی ویژه اگژما ک صد و سی تومنه اما سه ماه میکشه بعلاوه لوسیون بدن سبز ثمین ک حدودا هشتاد تومنه اینم چهار پنجماه میکشه

هیچ شوینده و کرمی بجز اینا رو قسمت حاد اگزمات نزن

تو یهفته زخمتو جمع میکنه

مال من از شدت سوزش و خارش خون میومد و چرک کرده بود و عصبیم کرده بود 

اسک دکتری ک اینارو گفت یادم تمیاد ولی خدا خیر بهش بده هرکی بود 

عزیزم شمام دچارشین؟

اره دیشب دقت کردم بیشتر رفت رو مخم😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
من اگزمای خیلیییی شدیدی دارم  شامپو بدن نوپری بادی ویژه اگژما ک صد و سی تومنه اما سه ماه میکشه ...

عزیزم سینتون هم دچاراگزما شده؟مثلا هاله سینتون؟برای من خشک و پوست پوست شده

برای شمام خشک و پوست پوست میشه؟؟ من ولش کردم پس چرا خوب نشد؟

خانمای باردار و حساس این کامنتو نخونن 

مال ایشون احتمالا خشکی بوده

اگزما هم مراتب داره 

مثلا مال من امقد حاده فقط خشکی نیست کاملا چزک میکنه چرک خشک ولی سطح زیرش گوشت بدون پوست کاملا خون 🤢

عزیزم سینتون هم دچاراگزما شده؟مثلا هاله سینتون؟برای من خشک و پوست پوست شده

بیینین خانم هرکی ی جاییش زخم اگزما میزنه

مال من تو نقطه اوجش ک صابون استفاده میکردم برا استحمام هفت نقطه یژرگ بود 

الان فقط تمرکزش پشت گردنمه اگر این دوتا محصولو مرتب استفاده کنم ینی هر سه روژ برم حمام هیچ شوینده بجژ همونو نزتم و بعدشم کل بدنم همون لوسیون بزنم (چون لوسیون بی عطر و بی بو هست) کامل برطرف میشه ولی تا یخورده شوینده میزنم زودی اگزما میاد احوالپرسی میکنه😂