2777
2789
عنوان

نامزدمو وقتی مجرد بود امتحان کردم

353 بازدید | 21 پست

سلام امشب حوصلم سر رفته دلم خواست این قضیه رو تعریف کنم

من تو مجردیم اصلا دوست پسر نداشتم و وقتی وقت ازدواجم بود هر کی میرسید میگفت از بین خواستگارات فقط فلانی( نامزدم) پسر پاکیه و بهت میخوره و اینا. همه میگفتن تا حالا  با کسی نبوده و از این داستانا. ۲۷ سالش بود

ولی من و دوستم دیدیم اصلا به تیپ و قیافش نمیخوره که با کسی نبوده باشه. دوستمو که خیلی بهش اعتماد داشتم فرستادم که امتحانش کنه.

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

الان اجازه دارم بگم اشتباه بزرگی کردی که دوستتو فرستادی؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بعد به دوستم گیر داد که

بگو ازم چی میخوای

دنبال چی هستی و اینا

بهش گفتم بگو من اصلا تو رو نمیشناسم یکی دیگه فرستادتم گفت کی؟

اره دارم تو چندتا پست میگم که یکم طول بکشه سرگرم شیم😂

ن تند تند بگو چشام داره اذیت میشه بخاطر گوشی تازه گیا چشام ب فنا رفته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

به دوستم گفتم بگو حدس بزن کی فرستادتم

چشمتون روز بد نبینه😂😂😂پشت سر هم اسم بود که ردیف میکرد. اسم و فامیلی هم با هم میگفت😂😂

که مثلا مریم پناهی؟ شیوا عدالت؟ فرناز زندی؟ اینطوری😂😂😂