2777
2789
عنوان

کات کردم🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست
بهش فکر کن چون از این به بعد یکی وارد زندگیت میشه که همیشه کنارته

دیگ هیچ مردیو نمیخوام 

اینم میگف همیشه کنارمه و ولم نمیکنه اما نبود و رف 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
دلم براش تنگ میشه احساس تنهایی میکنم

طبیعیه عزیزم. من پنج ماهه جدا شدم و الان به ندرت به خاطرم میاد چون خودمو مشغول کردم و حسابی با خودم کنار اومدم که به درد هم نمیخوردیم. من خیلی گریه کردم و غصه خوردم و جیغ و داد کردم رو به جون دادن

ولی الان میگم ای کاش انقدر به خودم فشار نمیاوردم

انقدر به بدنم ضربه نمیزدم واسه اون عوضی

از گذشته ای که باهاش داشتی کره بگیر و تفالشو بریز دور

کره یعنی درس بگیر

به خودت بگو آیا این آدم لیاقت دلتنگی منو داره؟؟؟ 

اگه خوب بود که الان پیشت بود

اگه خوب بود که الان چشات اشکی نمیشد

باید خیلی سریع با منطق خودتو از حس و حال رمانتیکی و هندی طوری دربیاری

فقط کافیه رو ذهنت کار کنی

تا خودت به اون آدم تو دلت قدرت و جایگاه بدی میتونه لهت کنه. بنداز از قلبت بیرون اون نالایق رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی با دوستم چت کرد من گفتم میخواد رابطمونو خراب کنه نکن گفت نه دوستمه چرا بخاطر ی ادم دیگ ازش بگ ...

مثل مال من که بادختر داییم حرف زد آخرشم به من گف تو مقصری 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
طبیعیه عزیزم. من پنج ماهه جدا شدم و الان به ندرت به خاطرم میاد چون خودمو مشغول کردم و حسابی با خودم ...

خیلی میترسم که دوباره برگرده من ساده رو خر کنه

میدونی با دوستم چت کرد من گفتم میخواد رابطمونو خراب کنه نکن گفت نه دوستمه چرا بخاطر ی ادم دیگ ازش بگ ...

رفتنی میره کسیم که ضرر کرده اونه نه تو از ارزش های تو چیزی کم نمیشه اون قدر خوبیاتو ندونسته 

مثل مال من که بادختر داییم حرف زد آخرشم به من گف تو مقصری 

دقیقا خیلی عذاب وجدان دارم🥲💔💔💔💔 دوستمو نمیبخشم 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
رفتنی میره کسیم که ضرر کرده اونه نه تو از ارزش های تو چیزی کم نمیشه اون قدر خوبیاتو ندونسته 

🥲

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
خیلی میترسم که دوباره برگرده من ساده رو خر کنه

نترس و خودتو دست کم نگیر

همین الان پاشو تو یه ورق تمااااام بدی هاشو یکی یکی بنویس و هرکاری و حرفی که زد و ناراحت و عصبانیت کرد رو بنویس بعدش بزارش جلو چشمت

هر وقت سست شدی و دلتنگ بیخودی برو بخونش

به زودی خوب میشی

دیگ هیچ مردیو نمیخوام  اینم میگف همیشه کنارمه و ولم نمیکنه اما نبود و رف

چون هم سنیم این اتفاق برای خودمم افتاده  درکت میکنم هر دختر یا پسری که تازه کات میکنه این فکر حرفا تو ذهنشه ولی خب ادمی که لیاقتتو نداه توهم نباید براش غصه بخوری این روزام میگذره از این به بعد قرار اتفاق های خوبی برات رقم بخوره  

دقیقا خیلی عذاب وجدان دارم🥲💔💔💔💔 دوستمو نمیبخشم 

نداشته باشم من دیگ ندارم💔بسپار به خدا 

چون هم سنیم این اتفاق برای خودمم افتاده  درکت میکنم هر دختر یا پسری که تازه کات میکنه این فکر ح ...

💔🥲

چی بهت کمک کرد 

خواهرم تا یکی دو ماه اول کمکم کرد و هروقت حالم بد میشد باهام منطقی حرف میزد و نمیزاشت بیخودی تو حس برم. همش یادم مینداخت بدی هاشو و مریضی هاشو. اگه کسی هم نیست مهم نیست بشین بنویس بدی های طرفو بزار جلو چشمت هروقت رفتی تو حال بدی اونارو بخون یادت میفته چه عوضی بود آخرش به جا دلتنگی یه فحش هم نثار روحش میکنی

نداشته باشم من دیگ ندارم💔بسپار به خدا 

دلم واسش تنگ میشه🥲 دلم میخواد از ذهنم پرتش کنم بیرون چون بی لیاقته

دلم واسش تنگ میشه🥲 دلم میخواد از ذهنم پرتش کنم بیرون چون بی لیاقته

منم هنوز یه ساعت نگذشته بود که میخواستم برگردم