2777
2789
عنوان

کات کردم🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست
منم رابطه سه سالم تموم شد ولی الان حال دلم خوبه و مدیون خدا هستم. فقط بدون اولش داغی و گریه میکنی و ...

دلم براش تنگ میشه احساس تنهایی میکنم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل کات یا اتفاقای بعدش مهم نیست غصه نخور شاید اونی نبوده که قسمتت بوده

من خیلی ب دلیلش فکر میکنم وسط خطای کتابام یاد کاراشم میوفتم گریه میکنم🥲

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
با تموم وجودن درکت میکنم 🙁🙁😓😓

میدونی قلبم هزار تیکه شده ولی دلم براش تنگ شده🙃💔

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
منم رابطه سه سالم تموم شد ولی الان حال دلم خوبه و مدیون خدا هستم. فقط بدون اولش داغی و گریه میکنی و ...

خیلی دلم واسش تنگ میشه 🥲 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
میدونی قلبم هزار تیکه شده ولی دلم براش تنگ شده🙃💔

میدونم

بهتر از هرکسی حالتو میفهمم

ببین من روزای خیلی سختیو گذروندم

تموم زندگیم داغون شد ، افسرده شدم و الان تو افسردگی به سر میبرم ، پوست و استخون شدم هعییییییییی

این کاربری واگذار شده ✌️
چرا کات کردی

برام وقت نمیزاشت و محبت نمیکرد خودخواه بود همیشه تو همه چی منو مقصر جلوه میداد از دیروز دعوا داشتیم میکردیم بعد دیگ بعدازظهر گف خستم از این رابطه خوشم نمیاد بچه بازیه و میخوام برم منم دیگ پیش دستی کردم حرفامو گفتم و زود بلاکش کردم🙃💔

میدونم بهتر از هرکسی حالتو میفهمم ببین من روزای خیلی سختیو گذروندم تموم زندگیم داغون شد ، افسرده ...

از همه بیشتر حرفاش آتیشم زد😭

از ته وجودم درکت میکنم  من صدبار بلاکش کردم  هعی💔

چرا کات کردی؟

اشتباهه  دلیل نداره بخوای غصه بخوری مقصر اونه که قدر دختر خوبی مث تورو ندونسته

میدونی با دوستم چت کرد من گفتم میخواد رابطمونو خراب کنه نکن گفت نه دوستمه چرا بخاطر ی ادم دیگ ازش بگذرم؟:) 

دوستم ادای مظلومارو دراورد به من انگ حساس و شکاک بودن زدن :) ولی حس درونی آدما دروغ نمیگه بخدا دوست عوضیم الکی گفت رلتو بلاک میکنم ولی باهاش چت میکرد 

منو احمق فرض کردن از این خیلی ناراحتم:) من همه جوره سر بودم نبایدددد وارد این رابطع میشدم🥲 

حس عذاب وجدان دادن بهم:) همش میگم شاید گیر نمیدادم نمیرفت