2777
2789
عنوان

کات کردم🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست
منم هنوز یه ساعت نگذشته بود که میخواستم برگردم

ولی جدی اون هیچ تلاشی نکرد واسه بودنم حتی از خداش بود ک کات کردیم😂💔💔💔💔💔

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
ولی جدی اون هیچ تلاشی نکرد واسه بودنم حتی از خداش بود ک کات کردیم😂💔💔💔💔💔

مال منم میدونی چیشد گف خستم میخوام جدا شم منم حرفامو گفتم خیلی ناراحت شدم و استرس داشتم از جدایی دو سه بار زنگ زدم جواب نداد پیام خالی دادم جواب نداد بعد منم خدافظی کردم و بلاکش کردم بعد دیدم آنلاینه یه ربع آنلاین بود بعدش اونم منو بلاک کرد

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم میدونی چیشد گف خستم میخوام جدا شم منم حرفامو گفتم خیلی ناراحت شدم و استرس داشتم از جدایی دو ...

مال من افسرده شده بود :) 

بلاک نکردیم همو ولی خیلی دوستانه جدا شدیم من یاد کاراش میوفتم اتیش میگیرم😭😭

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
مال من افسرده شده بود :)  بلاک نکردیم همو ولی خیلی دوستانه جدا شدیم من یاد کاراش میوفتم اتیش م ...

من یبار دوستانه جدا شدم ازش رف دوماه بعد اومد دوبارع اینجوری گند کشید به همه چی دیدم دیگ دوستانه نمیشه جداشد💔

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من یبار دوستانه جدا شدم ازش رف دوماه بعد اومد دوبارع اینجوری گند کشید به همه چی دیدم دیگ دوستانه نمی ...

دیگع هیچوقت رل نمیزنم تباه ترین کار دنیاست قشنگ نابود میشی چند سالش بود؟

دیگع هیچوقت رل نمیزنم تباه ترین کار دنیاست قشنگ نابود میشی چند سالش بود؟

منم ۲۱