نمیدونم بعد از این چجوری زندگی کنم چیکار کنم نمیدونم😪
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
ولی جدی اون هیچ تلاشی نکرد واسه بودنم حتی از خداش بود ک کات کردیم😂💔💔💔💔💔
مال منم میدونی چیشد گف خستم میخوام جدا شم منم حرفامو گفتم خیلی ناراحت شدم و استرس داشتم از جدایی دو سه بار زنگ زدم جواب نداد پیام خالی دادم جواب نداد بعد منم خدافظی کردم و بلاکش کردم بعد دیدم آنلاینه یه ربع آنلاین بود بعدش اونم منو بلاک کرد
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
مال من افسرده شده بود :) بلاک نکردیم همو ولی خیلی دوستانه جدا شدیم من یاد کاراش میوفتم اتیش م ...
من یبار دوستانه جدا شدم ازش رف دوماه بعد اومد دوبارع اینجوری گند کشید به همه چی دیدم دیگ دوستانه نمیشه جداشد💔
دیگع هیچوقت رل نمیزنم تباه ترین کار دنیاست قشنگ نابود میشی چند سالش بود؟
منم ۲۱