2777
2789
عنوان

خارمریم 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6319 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای بواسیر ،همورویید اونایی که خونریزی مقعدی دارن براشون مثل آب روی آتیشه

ممنون.گل

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
[QUOTE=290532976]عبضی😅🤣🤣😁[/QUOTE😁😁😂😂😂

یکی از مهم ترین خواص خار مریم محافظت از کبد و سلامت کبد است. خار مریم دارای فلانوئیدی به نام سیلی مارین است که موجب سم زدایی در کبد می‌شود. خار مریم به عنوان یک درمان سریع برای التیام آسیب‌های کبدی از جمله سیروز کبدی به شمار می‌رود. همچنین خار مریم می‌تواند از بیماری‌ها و اختلالات کبد از جمله کبد چرب، یرقان، هپاتیت و حتی سرطان کبد پیشگیری و جلوگیری کند‌. گیاه گلدار خار مریم می‌تواند از کبد در برابر سمومی مانند آماتوکسین محافظت می‌کند. مصرف خار مریم از التهاب و تخریب کبد جلوگیری می‌کند.

خار ما از این خواص ها داره ، خار شما چی🤔🤣🤣🤣🤣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

راستی خار مریم باعث لاغری هم میشه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

من‌ندیدم تا حالا 😶😂

خیلی معروفه ک🤔🤣

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
من خواهرم میخوره خالی ولی میتونی یه تیکه نبات بندازی شیرین شه 

اها باید شیرینش کنم

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
راستی خار مریم باعث لاغری هم میشه

منم شنیدم 

یه کم اضافه وزن دارم ولی کبدم چربه

اخرالزمانه 🤧😂

🤣🤣🤣🤣

منم شنیدم  یه کم اضافه وزن دارم ولی کبدم چربه

انشاالله خوب میشید ، کپسول زرد چوبه میگن خوبه برا کبد چرب

خار مارو ول کن خار شمارو از کجا میشه پیدا کرد با این همه خواص ؟😐😃

بیابان الان پر از خار مریم هست یه نوع کنگر هست با گل های بنفش خار دار ، از عطاری هم میتونی تهیه کنی

ممنون دوست عزیز

خواهش میکنم عزیزم😊