2777
2789
عنوان

خارمریم 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6318 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین عالیه اندازه دو قاشق غذاخوری تخمشو بشور بعد بریز توو لیوان دمنوش یا قوری کوچیک اندازه یک لیوان ...

خیلی تلخه شما با چی میخورید؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
آره خیالت راحت من خوردم  میبینی که تاثیرشم گفتم برات

قربونت گلم ❤

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
خواهر مریم مگه تخم داره ؟😐 جلل خالق

🤣🤣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

آره خیالت راحت من خوردم  میبینی که تاثیرشم گفتم برات

براچی خوبه گلم

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
عه مریم اینجایی که  از خواهرت بگو 😂😂😂

عبضی😅🤣🤣😁

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست