2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود هیچکس یادش نبود 🤐

1046 بازدید | 53 پست

تو خانواده رفتیم گردش

از صبح‌حواسم جمع بود ببینم کی یادشه 🙄

هیچکس یه‌تبریک هم نگفت حتی

گویا اصلا نمیدونستن

راستش‌ خودمم حرفی نزدم، اون‌تبریکی هم که بعد اینکه یادشون بندازم بگن واسم خیلی بی ارزشه

و غم دارم از اینکه واسه‌هیچکس مهم نیستم‌تا تاریخ تولدمو یادش بمونه

تصمیم گرفتم از جمع خونمون کمی فاصلع بگیرم برم تو‌خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک عزیزم ♥️

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

تولدت مبارک 💗💗

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

ولی کاش حداقل الان بهشون میگفتی یا استوری میکردی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)