2777
2789

مثلا دارم جارو میکنم یا لباس تا میکنم یا ردگیری اسپیکر روشنه بلند میکنم میرقصم قر میدم به خودمم بدبد نگاه میکنم میخندم کلا کارایه خونه یادم میره 😂😂😂😂های چه حالی میده کی تجربه داره 🤩🤩🤩😁

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا هرروز تصمیم میگیرم برقصم باز یادم میره

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

منم گاها میکنم ولی کارای خونه فراموشم نمیشه حین رقص

علت بیشتر رقص هام هم دخترمه، یه وقت میبینم قر میده و منم باهاش همراهی میکنم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

من هنذفری میزارم اهنگ مازندرانی میزارم چون ریتمش تنده تند تند کار میکنم😂

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

آهنگ میذارم ولی تمرکزم رو جمع و جور کردنه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من اوایل خونه دار بودم میرقصیدم همیشه شاد و خوش اندام ولی از وقتی سرکارم همش پشت میز چرت میزنم چاقم ...

آها چ سخت 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋