2777
2789
عنوان

کی دلش گرفته🙃🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 53 پست
ببخشید استارتر میشه برای مامانم دعا کنید ضریب هوشیش 2 هستش دکترا گفتن به 1 برسه دستگاه ها رو برمیدا ...

براشون حمد میخونم انشالله فردا خبر خوش بشنوی مامانت به هوش بیاد 

میتونم بپرسم چشون شده ؟

فهمیدنش چ فایده فقط شد بغض و حسرت واسم ک چرا این سرنوشتمه من ک واسه هرکس هر کار بربیاد ازم میکنم چرا ...

چرا تو منی انگار:)چند سالته؟

مشکلت چیه عزیزم...گ

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براشون حمد میخونم انشالله فردا خبر خوش بشنوی مامانت به هوش بیاد  میتونم بپرسم چشون شده ؟

مرسی عزیزم ان شاءالله که خدا هیچ وقتی ارامش و سلامتیت رو از خودت و خانپادت نگیره:) ♥

توی یک شبه تلخ ایت اتفاق افتاد داشتن میومدن از روستامون با، بابام تصادف کردن بابام فقط چند جاییش شکست ولی مامانم یک هفته ای میشه توی کما هست و به هوشدنیومده و ضریب هوشیشم روز به روز داره میره پایین تر دیگه امیدی برام نمونده😭💔

مرسی عزیزم ان شاءالله که خدا هیچ وقتی ارامش و سلامتیت رو از خودت و خانپادت نگیره:) ♥ توی یک شبه تلخ ...

چه تلخ 😔قربونت برم ناامید نشو توسل کن به ائمه شنیدم ام البنین خیییلی حاجت میده برو در خونش انشالله ناامیدت نمیکنه 

لطف کن از حال مادرت بهمون خیر بده براشون دعا میخونم

چه تلخ 😔قربونت برم ناامید نشو توسل کن به ائمه شنیدم ام البنین خیییلی حاجت میده برو در خونش انشالله ...

دیگت امیدی برام نمونده به هر امام و حضرت و هر کسیکه تونستم متوسل شدم اکا انگار نه انگار💔

عزیزم تایپک از اول دومی بیا اونجا بچه ها هم هستن خبر میدم