2777
2789
عنوان

عاشقش بودم منو زد بست تو گوشم

374 بازدید | 25 پست

بهم گفت دیونه/ روانی 

اصلا ادمی نبود طاقت اشکمو نداشت

۲بار زد تو گوشم

بهم گفت هری  به این وقت شب

تکه تکه داره میشه وجودم تو شوکم

بعدش من پاشدم رفتم عین احمقا ارایش کردم 

تو شوکم حالم خراب خرررابع

باید من الان چکار کنم اخههههه

ای بابا  خدا زلیلش کنه انشالله 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرایش برای چی کردی؟ 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

داستان رو کامل توضیح بده عزیزم 

آروم باش عزیز ب هیچ عنوان خونه رو هم ترک نکن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

چرا ؟ چی شده این طوری شد؟

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
چرا اینطوری شد؟

بخدا هیچی سر مامانش دیروز موتور گرفت گفتم از موتور میترسم بحثمون شد تو خونه مادرش بهم گفت هری 

امروزم رفت خونه مادرش و اومد سر شام یهو وحشی شد