بابا نکن اینجوری با خودت اون سالم سر جاشه و داره بازی میکنه
پاشو با همسرت برو بیرون یکم اوکی شی
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب کلا بارداری همینه دیگه هر آزمایش و سونویی که خانم میره مدام استرس داره که نکنه مشکلی باشه. همه استرس دارنا ولی خداروشکر از هر هزار نعر شاید یک نفر بگن مشکل داره.
پس بیخیال و خوش بین باش . حق داری استرس داشته باشی اما مطمئن باش همه چی خوبه فکر بد نکن
به سلامتی زایمان کنی
تا میتونی عکس بگیر . بارداری با همه سختیا و استرس هاش زود میگذره😉
خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
به خدا من از توبدتر بودم انقدر سر هر ازمایشم و سونو حالم بد میشد استرس کلا روحیاتم افتضاح اخرش شد یه بچه کولیکی ارامش فقط داشته باش
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭