2777
2789
عنوان

بارداری

63 بازدید | 8 پست

یک هفته دیگه غربالگری اولمه

خیلی استرس دارم

استرس داره خفم میکنه نمیدونم چیکارکنم

کسی هم مثل من بوده ک استرس داشته و بچش هیچ مشکلی نداشته؟

نمیدونم چمه همش میترسم

توروخدا برام دعا کنید بچم صحیح و سالم باشه

التماس دعا دارم ازتون🥺❤️

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بابا نکن اینجوری با خودت اون سالم سر جاشه و داره بازی میکنه 

پاشو با همسرت برو بیرون یکم اوکی شی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

منم خیلی نگران بودم به خواهرام گفته بودم به کسی نگید باردارم تا غربالگری بگذره بعد خدا رو شکر مشکلی هم نبود 

طبیعیه عزیزم مادر نگران بچش نباشه پس کی باشه انشاالله که سلامته برا منم دعا کن به سلامتی بغلش کنم هشت ماهمه و کلی استرس دارم نکنه مشکلی داشته باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب کلا بارداری همینه دیگه هر آزمایش و سونویی که خانم میره مدام استرس داره که نکنه مشکلی باشه. همه استرس دارنا ولی خداروشکر از هر هزار نعر شاید یک نفر بگن مشکل داره. 

پس بیخیال و خوش بین باش . حق داری استرس داشته باشی اما مطمئن باش همه چی خوبه فکر بد نکن

به سلامتی زایمان کنی

تا میتونی عکس بگیر . بارداری با همه سختیا و استرس هاش زود میگذره😉

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
منم خیلی نگران بودم به خواهرام گفته بودم به کسی نگید باردارم تا غربالگری بگذره بعد خدا رو شکر مشکلی ...

ممنونم

انشاالله صحیح و سالم و با دل خوش نی نی تو بغل کنی عزیزم😍

خب کلا بارداری همینه دیگه هر آزمایش و سونویی که خانم میره مدام استرس داره که نکنه مشکلی باشه. همه اس ...

ممنون بابت انرژی خوبت❤️🫂

بابا نکن اینجوری با خودت اون سالم سر جاشه و داره بازی میکنه  پاشو با همسرت برو بیرون یکم اوکی ...

انشاالله همینطوره

ممنون گلم❤️

انشاالله همینطوره ممنون گلم❤️

به خدا من از تو‌بدتر بودم انقدر سر هر ازمایشم و سونو حالم بد میشد استرس کلا روحیاتم افتضاح اخرش شد یه بچه کولیکی ارامش فقط داشته باش

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭