2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوری شدع 

پدر مادرم تصمیم گرفتن طلاق بگیرن و منو با خودخواهی زیاد درگیر شرایطشون کردن و هنوزم منو درگیر میکنن

ی تایم نسبتا طولانی مامانم نبود مجبور بودم غذا درست کنم تمام مسئولیت خواهرم و خونه رو دوش من بود 

تو اون شرایط تمام دوستامم تنهام گذاشتن 

و من هنوزم درگیر همون شرایطم...

واقعن نمیدونم چجوری ولی همش خسته ام و خوابم میاد اصلا نمیدونمم

بموقع بخواب ویتامین ب و س استفاده کن روحیتو ببر بالا

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!
پدر مادرم تصمیم گرفتن طلاق بگیرن و منو با خودخواهی زیاد درگیر شرایطشون کردن و هنوزم منو درگیر میکنن ...

تمام دوران ابتدایی راهنمایی دبیرستانم ب این سبک زندگی گذاشت هر شب دعوا مدام حرف طلاق کار ندارم ک طلاق نگرفتن هنوزم بعد 20 دارن باهم زندگی میکنن... کار ندارم ک جفتشون ک باعث دعواها بودن تو خونه بخصوص پدرم ب لحاظ جسمی سالمن الان هر دو... این وسط فقط منه بدبخت تباه شدم در اصل ما بچه ها... هر شببا ترس اینک جدا بشن یا حالا ک پدرم از کار اومده بیرون تکلیف خرجی خونه چی میشه زن دومی ک گرفته ابرو ریزی میکنه چی میشه... دختر روزگار من از تو سیاه تر بود من الان تو اوج جوانی بخاطر اون سال ها استرسا اعصاب خوردیا مریضم جوری ک نمیتثنم الان کمی شوهرم باشم ک زندگیمو بسازم حالا نصیحت من ب تو من اگ برگردم گذشته الان ک بهت اینا رو گفتم مثه سابق دلشوره گرفتم ک خدا لعنت کنه بابامو... اگ برگردم گذشته مثه یک ادم بی خیال میشم و فقط فکر درس خودم میشم زندگی ایندمو ب خدا میسپارم و فقط برااینده تلاش میکنمبرنامه ریزی کن در طول روز چهار ساعت زمان اشپزی خونه داری بیشتر نمیشه برا بقیه روزت برنامه ریزی کن نمیدونم حق با کدومشون ب حرفشون گوش بده ولی غصه حرص نخور چون بزرگترین سرمایت از دست میدی یعنی سلامتیت فقط تلاش کن... این روزا تموم میشه تو گذشته منی دختر تو 20سال پیش منی... از فاز غم و غصه بیا بیرون امیدوار عاقل باش نسبت ب اینده... خواه پند گیر خواه ملال

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
واقعن نمیدونم چجوری ولی همش خسته ام و خوابم میاد اصلا نمیدونمم

ششاید فقر اهن داری چون منم این علایمو داشتم کم خون بودم اگ پول داری حتما حتما تیرویید و کم خونیتو و فریتینتو چک کن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
چقدر قشنگ آدما رو قضاوت میکنید؛

ولش کن دیگران تو شرایط تو نیستن 

مردم عادت دارن ب یاوه گویی

ولی غم غصه کم کاری تیرویید میاره چون من استارت بدبختیام با تیرویید کم کار شد فکر جون خودت باش یه ازمایش خون بده با دوتا قرص کم خونیت خوب میشه و دوباره اکی میشی

پدر مادرم تصمیم گرفتن طلاق بگیرن و منو با خودخواهی زیاد درگیر شرایطشون کردن و هنوزم منو درگیر میکنن ...

تتو جز خدا نیاز ب رفیقی نداری فقط عقایدتو قوی کن و باهمه وجودت بهش تکیه کن عجیب تکیه گاه و محافظ خوبیه قویترین روحیه دهنده بهت تو این روزا خداست... تو این روزا رو پشت سر میگذاری ولی بعد این روزها تو یک دختر فوق العاده قوی میشی ک توپم تکونت نمیده ب تجربه میگمت