2777
2789
عنوان

🔴شوک فرهنگی🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 159 پست
خدایی؟  خوشمزس ک  البته ما ماهی قزل الا رو کلشو نمیحوریم من بدم میاد  فقط ماهی سفی ...

نوش جونت ولی تصور خوردن مغز ماهی 😰😰😰

البته من عاشق کله پاچه م ولی مغزشو تا حالا نخوردم بدم میاد 

دیگه مغز ماهی بماند 

ولی اینو قبول دارم که همه اینا ذائقه ایه سلیقه غذاییه

مثلا ما گوشت خوکم نمی‌خوریم چون از بچگی نخوردیم وگرنه گوشت گوشته چه فرقی با گوسفند داره

منتظر اتفاقات خوبم 
اکثرا باقالی رو می‌پزند  بیشتر شمالی ها خام میخورن  اشپل  هم هرکسی دوست نداره خیل ...

خامو فقط گیلانیا میخورن من مازندرانیم میپزیم

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جونت ولی تصور خوردن مغز ماهی 😰😰😰 البته من عاشق کله پاچه م ولی مغزشو تا حالا نخوردم بدم میاد& ...

اره عزیزم الان  مثلا غذای محلی مارو عاشقشم ولی برا عشقم درست کردم زیاد خوشش نیومد بستگی به ذائقه ها داره 🌝

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

باقالیو مگه خام میخورن؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اها پس 😂🤍 خوشبختم عزیزم 😘

منم خوشوقتم 😁😘

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

اشپل همون تخم ماهی؟؟؟😑🤦‍♀️

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

خامو فقط گیلانیا میخورن من مازندرانیم میپزیم

من یادم میاد یبار،رشت رفتیم رستوران  بعد قبل غذا یه ظرف اوردن نمیدونستیم چیه انگار همون تخم ماهی،بود بعد باقالی،خامم اوردن تعجب کرده بودیم نخوردیم😂

خب ی چیزی که مختص ی منطقه ست مثل آشپل رو که با طبع شما جور درمیاد نباید فک کنی همه میتونن بخورم عزیز ...

آویشن بزن عالی تر میشه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

منم نمیتونم خام بخورم 

بهتره وقتی مهمون از بقیه استان ها براتون میاد یه غذای رایج و مرسوم براشون درست کنید

ولی خب رفتار مهمون تون هم زشت بوده من اگه بودم به روی خودم نمیاوردم