2777
2789
عنوان

🔴شوک فرهنگی🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 159 پست
 کجایی خودت؟☺️

تورو خدا نپرس کاربریه سال ۹۹ رو به فنا دادم از ترس شناسایی...

اون موقع یه اسم به زبون محلی گذاشته بودم فک میکردم میشه تغییر داد ...بعد دیدم نه ...هر جا میرفتم یه محلی  پیدا میشد باهام شوخی میکرد😁😁😁😁

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا نپرس کاربریه سال ۹۹ رو به فنا دادم از ترس شناسایی... اون موقع یه اسم به زبون محلی گذاشته ب ...

نه فقط خواستم بدونم خودت شمالی هستی یانه🌝

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
نه فقط خواستم بدونم خودت شمالی هستی یانه🌝

اره بلامیسر 😁

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
اره بلامیسر 😁

اها پس 😂🤍

خوشبختم عزیزم 😘

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍