2777
2789
عنوان

🔴شوک فرهنگی🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 159 پست

منم بار اول می‌شنوم باقالی خام

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی باقالی خام ؟ ؟  تو شهر ما فقط پخته میخورن . حتا کنار خیابون باقالی داغ ! خامشو الان د ...

باور کن همیشه خام بوده توی شهر و کلا خطه شمال

من به هر جمعیتی نالانه شدم جفت بد حالان و خوش حالان شدم
وااای بیچاره مهمونت  تلاششم کرده باقالی و بخوره نتونسته     عصرونه میوه تخمه ای چیز ...

میخواستم مهمون نوازی بیشتر بشه 😂

من به هر جمعیتی نالانه شدم جفت بد حالان و خوش حالان شدم

من یه شهری اطراف شیراز رفته بودم.برا پذیرایی یه لیوان آب شکر با دو تا لیموترش از اون کوچیکا تو یه بشقاب آوردن.

یعنی همون شربت آبلیمو.ولی مهمان خودش باید درست میکرد،😐😐😐

واقعا نمیددنی نباید به یه غیر شمالی اینارو بدی 😁😁😁😁

هر کسی ذائقش نمیکشه ...

ما هم از بیرون کسی میاد سعی میکنی فقط میرزا قاسمی درس کنیم  حتی تخم مرغ محلی براشون یه بوی بدی میده 

یه بار یادمه رشته خوشکار درست کرده بودم با شربت زعفرون غلیظ خیلی خوشمزه بود ...همون لحظع برق رف ..چاهی هم اورده بودیم کنارش ...ما که بر میداشتیم میخوردیم مهمونمون تعجب کرده بود...میگف چرا ماهی رو این وقت روز دارید خام میخورید 🤣🤣🤣

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

واا مگه میشه باقالی رو نپخته خورد؟😳

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!