2777
2789
عنوان

🔴شوک فرهنگی🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 159 پست
من شورشو خوردم  چرا کنارغذا باقالی خام بااشپل میخورین؟ واقعا بوی ماهی میده

عین دورچین و مخلفات میمونه گلم

من به هر جمعیتی نالانه شدم جفت بد حالان و خوش حالان شدم

عجبااا

من از چیزی هم خوشم نیاد واسه احترام به میزبان چیزی نمیگم یا میگم با ذائقه م جور نیست🙂

آره اتفاقا یه بار مهمون داشتیم آش ترشی درست کردیم میخندید می‌گفت مگه تو آشم رب میریزن😶‍🌫️🫥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین سال پیش مادر بزرگم که کرمان زندگی میکردن برای مهموناشون که از تهران اومده بودن لابه لای برنج ز ...

😂😂😂😂😂😂😂

دلم خوااااااااست 😒😃

کجایی خودت؟☺️

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
یه بار شما هم امتحان کنید باقالی رو بشورید با پوست بذارید بپزه و مغذشو با نمک وگلپر نوش جان کنییییید ...

اره امشب میکنم حتما

خدایی؟  خوشمزس ک  البته ما ماهی قزل الا رو کلشو نمیحوریم من بدم میاد  فقط ماهی سفی ...

اخ اخ کله ماهی سفید خیلیی لذیذ و خوشمزس

نه دیگه

اشپلو سرخ میکنم واقعا مزش عالیه. شمالی نیستم. 

یه بارم تو رستوران ضیافت لنگرود خوردم خیلی خوب بود... اما یه بار رفتم رستوران معروف تو چمخاله...فکر کنم اشپل خام داده بود واقعا میخواستم بلند شم فرار کنم. نمیدونم چطوری بود.

یه بار شما هم امتحان کنید باقالی رو بشورید با پوست بذارید بپزه و مغذشو با نمک وگلپر نوش جان کنییییید ...

اینو که ماهم میخوریم ک . خوشمزس منم دوست دارم مخصوصا تو هوای بارونی و سرد بهم میچسیه 

ولی باقالی خامم کنار غذا خوشمزه میشه .ازاین باقالی های تازه که از باغ میکنم

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍