2777
2789
عنوان

❌برای انتخاب همسر چی مهمه؟

301 بازدید | 34 پست

واقعا گیج شدم 

پسری هست که سه ساله دوستم داره بار ها رد کردمش ولی مونده مثل یه دوست همکار همیشه پشتوانمه تو این همه سال اصلا نشده مثل پسرای دیگه حرفای بیخود بزنه یا جوری حرف بزنه که ناراحت بشم در حالی که من خودم باهاش خیلی بد حرف میزنم خانوادشو هم میشناسم در واقع اولش مامانش منو بهش معرفی کرده بود مامانش روانشناس باباش رییس دانشگاه خودمونم معلمیم چندمین باره باز میگه بریم بیرون همو بببنیم و اینا قبول نمیکنم .

البته خب یسری اخلاقای بد داره که خیلی یدندست میخواد حرف حرف خودش باشه از طرفی هم چون‌ نمیخواد کسی تو شهر ببینتمون (شهرمون کوچیکه) مبگه با ماشین دور بزنیم‌ که من دوست ندارمم 

میدونمم واقعا دوستم داره شتید خیلی کم پیش بیاد الان یکی اینجوری دوست داشته باشه 

خیلی قاطی پاتی شد 😬 حالا شما بگین من چیکار کنم

میدونم مشکل از منه بیش از حد سخت گیرم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دخترها پسرهای ساده و بی شیله پیله و کسی که عاشق شونه را نمیپسندن ...

پسرای پر رو که رابطه های زیاد داشتن و بلدن قاپ دختر را بدزدن، طرفدار بیشتر دارن ...

خیلیییی دیدم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چندسالشه چندسالته 

ببین منم میدونستم یکی خیلی دوسم داره خیلی هم خوب بود ولی رد کردم چندین بار 

حالا که فکرش میکنم میبینم خیلی اشتباه کردم 

اگه خوبه الکی رد نکن که همیشه عذاب وجدان میگیری با زندگیت بازی کردی

خیلی دخترها پسرهای ساده و بی شیله پیله و کسی که عاشق شونه را نمیپسندن ... پسرای پر رو که رابطه های ...

اره اتفاقا تو تاپیک میخواستم بنویسم که اصلا بلد نیست باسیاست حرف بزنه و جذبم کنه کلا ساده و رک

اره اتفاقا تو تاپیک میخواستم بنویسم که اصلا بلد نیست باسیاست حرف بزنه و جذبم کنه کلا ساده و رک

تداوم زندگی با این افراد بیشتره .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...