2777
2789
عنوان

❌برای انتخاب همسر چی مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 34 پست
اره اتفاقا تو تاپیک میخواستم بنویسم که اصلا بلد نیست باسیاست حرف بزنه و جذبم کنه کلا ساده و رک

چه جالب باور کن خواستگار منم همین شکلی بود و منم میگفتم این بلد نیس جذبم کنه 

درحالی که پسره چون تاحالا دوست دختر نداشت بلد نبود ولی من خریت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه نمیخاد تو شهر کسی ببینه و کیسای دیگرو از دست نده معلومه زرنگه و خود واقعیشو نشون نداده..

فکر نکنم بخاطر کیسای دیگه باشه خانواده ها مون رو تو سطح شهر میشناسن من بخاطر شرایط خانوادگیمون تو این مورد حق میدم بهش

آخه همه اینا باشه که نمیشه هیچکس‌کامل نیست اون موقع پسر هم باید بگه دخترا خانواده پوولدارقیافه اخلاق ...

میدونم اصلا من یه استادی داشتم می گفت هر وقت نشستی با خودت فکر کنی همسر آیندت چه جوری باشه ببین خودت چی هستی دوست داری خوش اخلاق باشه ببین خودت هستی که از اون انتظار داری، من خیلی رویاییشو گفتم😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

وقتی با یک نفر ازدواج میکنین در واقع با تمام اینها ازدواج میکنین:

- با آسیبهای اون آدم در گذشته
- با خانواده اش
- با عادتهاش
- با ترس هاش
- با فرهنگی که توش بزرگ شده
- با عقاید، باور ها و جهانبینیش...

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

میدونم اصلا من یه استادی داشتم می گفت هر وقت نشستی با خودت فکر کنی همسر آیندت چه جوری باشه ببین خودت ...

😂😂اگه اینطور باشه که خیلی بد میشه😐پس چطور بعضیا خودشون بی اخلاقن شوهرشون خوش اخلااااق

به ابالفضل براي ازدواج دوست داشتن كافي نيست
اخلاق مهمه، خانواده مهمه، تفاهم مهمه، خانواده مهمه، فرهنگ مهمه، خانواده مهمه، پول مهمه، خانواده خيلي مهمه، تحصيلات مهمه، خانواده خيلي خيلي خيلي مهمه
اگه يكي گفت من خودش رو ميخوام چيكار به خانوادش دارم بخوابونين دهنش
بعدا ازتون متشكر خواهد شد.

✍️ يك زن شوهردار

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

خدا حفظش کنه 😍

دختر گران بها چه جور یه پسرو میتونیم جذب خودمون کنیم من املم نمیتونم نازو عشوه بیام در نتیجه تنهام همیشه اذر ما 21 سالم میشه و تا الان فقط درس خوندم هیچ رابطه ای رو تجربه نکردم

دختر گران بها چه جور یه پسرو میتونیم جذب خودمون کنیم من املم نمیتونم نازو عشوه بیام در نتیجه تنهام ه ...

سوال خیلی عمیقی پرسیدی😁

کلی باید نوشت براش.

خوش پوشی 

سنگین رنگین بودن 

خوشبو بودن

اعتماد به نفس داشتن 

عزت نفس داشتن .

اینا خیلی مهمه برای استارت زدن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سوال خیلی عمیقی پرسیدی😁 کلی باید نوشت براش. خوش پوشی  سنگین رنگین بودن  خوشبو بودن ا ...

من همشو دارم به خدا ولی کسی نزدیکم نمیشه کاش کمی وقت داشتی باهاتون حرف میزدم عزیزم خیلی تننهام گم شدم راهمو نیمتونم پیدا کنم 

من تو ترکیه دانشجو ام 19 سالگیم رفتم اونجا البته تا 19 که تو ایران هیچچی فقط درس خد شاهده با یه پسر سلام علیک هم نداشتم رفتم اونجا هم که هر کس وارد شد زود یکی رو پیدا کرد الان یه عدشون 6 ماهه با همن من اینقدر بی اعتمادم اینقدر ترسو ام همش تنهام یا با دخترام حس میکنم هیچ وقت نمیتونم دوست پسر داشته باشم یا ازدواج کنم