2777
2789
عنوان

کاربر از سارا بپرس(اپلود عکس)

397 بازدید | 24 پست

بچها میخوام عکس بزارم بلد نیستم لینک این کاربر رو تگ کنید بخوتم تایپکاشو😂😂😂

اگه خودتونم میتونید یادم بدید

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چرا کاربریشو نمیشناسم😂

همه چی یاد میده بنده خدا😂😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی یاد میده بنده خدا😂😂😂

برو گوگل سرچ کن آپلود عکس و فایل قدم قدم برو جلو 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
@ازسارابپرس     ایشونه؟

درست اره مرسی از همتون😁

درست اره مرسی از همتون😁

سلام نگاه کنید اول توی خود اون سایت عضو بشین تا هر وقت دلتون خواست بتونین عکستون رو حذف کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام نگاه کنید اول توی خود اون سایت عضو بشین تا هر وقت دلتون خواست بتونین عکستون رو حذف کنین.

عکس گذاشتن در حالت عادی ✅️✅️✅️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10693941&slug=چطور-عکس-بگذاریم-چرا-بعضی-ها-نمی-تونن-عکس

عکس گذاشتن وقتی سایت خرابه ❌️❌️❌️

آموزش آپلود عکس و... و حذف آن در سایت آپلود:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10917066/آموزش-آپلود-عکس-و-و-نحوه-حذف-آن-ها?postId=287400485

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی:)

مرسی:)

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

عکس گذاشتن در حالت عادی ✅️✅️✅️ https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10693941&a ...

سلام ببخشید کاربری که تعلیق شده چقد زمان طول میکشه برگرده

باید درخواست برگشت بده یا سایت خودش برمیگردونه

میشه یکم توضیح بدی چطوری میشه کاربر تعلیقی رو برگردوند،،ممنون

آقا هستم
سلام ببخشید کاربری که تعلیق شده چقد زمان طول میکشه برگرده باید درخواست برگشت بده یا سایت خودش برمیگ ...

سلام

خودتون باید درخواست برگشت بدین.

معمولا حدود ۳ روز طول می کشه بستگی به علت تعلیقی هم داره.

این تاپیک رو بخونین:

از روش ۱ یا ۳ انجام بدین بهتره چون اگر جواب دادن می بینن:

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10709459&slug=راه-های-برگشتن-کاربری&postId=282532219

سلام خودتون باید درخواست برگشت بدین. معمولا حدود ۳ روز طول می کشه بستگی به علت تعلیقی هم داره. ای ...

دوست من یک هفته ای هست تعلیق شده علتش رو نمیدونم هیچ راه ارتباطی دیگه ای هم باهاش ندارم ،نمیدونم چیکار کنم

آقا هستم