2777
2789
عنوان

فارکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6905 بازدید | 64 پست
اگر من بگم فایده نداره عکس العمل شما و تصمیمتون چیه؟ایا باز هم این شغل انتخاب میکنید؟

من نه خوشم میاد اینکارا نه چیزی شوهرم دایم تو ایتکارا هس هیچوقتم نمیگه چ میکنه  ولی میدونم عمرش گذاشته فقط پول هدر داده خداراشکر هیچوقتم هیچی نداره من خودم یه زنم اینکارا نمیکنم وضع مالیمم بهتر از اونه پولامم مثل ادم بلدم چکارش کنم خاستم از تو ک تو کارش بپرسم چیزی داره یا نه شما هم انگار خیلی میترسی واقعیتو بگی

من نه خوشم میاد اینکارا نه چیزی شوهرم دایم تو ایتکارا هس هیچوقتم نمیگه چ میکنه  ولی میدونم عمرش ...

شما انسان عجول پرخاشکر و تند مزاجی هستی.سوالتونو درس بپرسید. چقدر درامد دارید؟میخام بدونم فایده داره یا ن.این چ سوالیه.فایده دار بودن این قضیه بستگی ب درامد من داره مگه. دوم این چ طرز حرف زدنه اخه.شوهرم عمرشو گذاشته هیچی نداره من وضع مالیم بهترازاونه مث ادم بلدم چیکارش کنم.خیلی زشته این مدل حرف زدن.بهتون پیشنهاد میکنم ارامش خودتونو حفظ کنید و قبل از اینکه حرفی بخاید بزنین اونو مزمزه کنید ببین تلخه یا شیرینه.فارکس اقیانوسی از ثروت هست.شوهرتونو درک کنید.ایشون با کلی امید وارد این حرفه شده.برای خوشبختی خانوادش و الان موفق نشده و بخاطر زمانی ک از دست داده و موفق نشده ناراحته و باخودش احتمالا سرجنگ داره اینکار براش حیثیتی شده.همه تریدرها قبل موفق شدن این مسیرو میگذرونن.خیلی زشته ک شریک زندگی ی نفر بیاد بگه وضع مالیم بهترازاونه.بلدم مث ادم پولامو چیکار کنم. لطفا شوهرتونو درک کنید.حتی اگر درامد شما ماهی پنجاه میلیون باشه و تا ده سال ادامه داشته باشه و بعد ده سال شوهرتون موفق بشه. در عرض یسال یا دوسال تمام اون درامدی ک تو ده سال بدست اوردید بدست میاره.خیلییی بیشتر از اون ده سال و مابقی اون هشت نه سال اظافیو استراحت میکنه.شماهم لطفا لطفا در مورد شریک زندگیت اینمدل حرف نزن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما انسان عجول پرخاشکر و تند مزاجی هستی.سوالتونو درس بپرسید. چقدر درامد دارید؟میخام بدونم فایده داره ...

من بعنوان یک زن صبوری کردم و شوهرم رو تشویق کردم و شکست ها و ضررهایی که به خانواده تحمیل شد به روش نیاوردم ..... تا بلاخره موفق شد

البته دو سه سال طول میکشه

من بعنوان یک زن صبوری کردم و شوهرم رو تشویق کردم و شکست ها و ضررهایی که به خانواده تحمیل شد به روش ن ...

خییلی هم عالی.حمایت شما بوده ک شوهرتون موفق شده.اینا بی تاثییر نیست.و ماشالله ب شوهرتون ک تو دو س سال موفق شده.من تو دو س سال اول فقط ضررده بودم😂

خییلی هم عالی.حمایت شما بوده ک شوهرتون موفق شده.اینا بی تاثییر نیست.و ماشالله ب شوهرتون ک تو دو س سا ...

ما هم ضرر زیاد دادیم برادر

و روزهایی که ناامید میشدم ازین کار

و فکر میکردم اصلا فایده ای داره یا نه 

ولی کاری هست که خیلی نیاز تمرکز و آرامش ذهنی داره

ما هم ضرر زیاد دادیم برادر و روزهایی که ناامید میشدم ازین کار و فکر میکردم اصلا فایده ای داره یا ن ...

بالاخره ضرر و ناامیدیه مقطعی تاوان و زجریه ک بابت اینکار همه پرداخت میکنن.بالاخره هممون توهرکاری بریم زجر میکشیم اولش ضرر میکنیم.پس چ بهتر ک زجرمونو انتخاب کنیم و ببینیم چ کاری ارزش اینو داره زجرشو بکشیم.ترید ی سبک زندگیه تا کار. اگر ادم عجولی باشیم ترید ماروصبور و منضبط میکنه.حتی ب زور .نظم بهمون میده.انشاالله ک همیشه موفق و پرروزی باشین

بچه ها آموزش خصوصی فارکس دارم مال استاد محمدی تو روبیکاست . هر کسی میشناستشون نیدونه چقد ساده و روان توضیح میدن . پکیج کامل صفر تا صدشو خریدم ۸ میلیون خودتون برید ببینید همه استادا با قیمت های نجومی ۱۵ میلیون ۱۰ میلیون آموزش میدن تازه به زبون ساده هم نیست . ولی آقای محمدی به زبون ساده آموزش میده. اگه کسی اطلاعات بیشتری خاست بیاد تو روبیکا بهم پیام بده 

در ضمن من آموزشارو ۸۰۰ میفروشم یعنی یک دهم قیمتی که خریدم هر کی خاست تو روبیکا در خدمتم حدود ۲۰ تا ویدیو ۱۰ الی ۳۵ دقیقه ای هست به زبون ساده . خودم فعلا در حال آموزشم . با این بازار دوروزه به درآمد نمیرسی باید حد اقل ۳ ماه وقت بزاری برای تمرین . وگرنه آموزشارو سه چهار روزه میشه دید ولی تمرین کردن مهمه . 

شماره ی من ۰۹۰۳۵۳۰۱۲۱۵ . فقط هم تو روبیکا جوابگو هستم 

خاهش میکنم  ترس نداره .فقط شجاعت و انگیزه اتشین میخاد چون وسطای راه ممکنه هزاربار ناامید شی

سلام عزیزم آموزش پرایس را کامل گذراندم توی دمو دارم تمرین میکنم بیشتر پیش بینی هام اشتباه میشه لطفا یکم به من کمک کنید از تجربه خودتون بگین

سلام. تاپیکتون قدیمیه - اما خواستم ببینم هنوز هم تریدو ادامه میدید؟ من نزدیک یک ساله که آموزش میبینم ...

سلام .بله همچنان ادامه میدم شکر خدا

یسال چیزی نیست ک.راه اسونی نیس