2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

161 بازدید | 26 پست

تو گوشم یه چیزی شبیه صدای صوت ضعیف هست ....

پریود شدم دارم از درد میمیرم 🥲 تا حرفامو هم نزنم اروم نمیشم...حالت تهوع هم دارم یکم...سرگیجه دارم ....وایی خدایا من از پریودی متنفرم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم الان تو همین حالم بدبختی اینجاس شب میخوام برم کنسرت ۳روزه الاف خودش کرده اسکل نمیاد که نمیاد راحت شم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

منم دیروز سرکار اینقدر درد کشیدم داشتم میمردم آنقدر گرمم شده بود شلوارم کشش تنگ بود وقتی کشش رو گرفتم جلو ک ب دلم نخوره خیلی بهتر شد 

بعد هی ماساژ زیر دلم میدادم و اینا خلاصه بد بود ناپروکسن هم خوردم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
احتمالا فشارت پایینه قندت افتاده  شربت گلاب عسل درست کن بخور

دمنوش مامانم اورده با مسکن همونم به زور خوردم عق میزنم 🥲🥲

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
منم الان تو همین حالم بدبختی اینجاس شب میخوام برم کنسرت ۳روزه الاف خودش کرده اسکل نمیاد که نمیاد راح ...

واییی نه من خدا رو شکر تا امروز روزی که درد دارم شروع میشه پریودم

منم دیروز سرکار اینقدر درد کشیدم داشتم میمردم آنقدر گرمم شده بود شلوارم کشش تنگ بود وقتی کشش رو گرفت ...

وایی خدایا .... بار هر بار پریودی مرگ خودمو طلب میکنم ... همه چیزش بده .... اینقدر گرمی میخوری اینقدر خاک بر سرت اخرش درد داری

واییی نه من خدا رو شکر تا امروز روزی که درد دارم شروع میشه پریودم

همیشه حسرت اونای رو‌میخورم که بدون اینکه بفهمن پریود میشن اما مال من یه پروژس قبل پریود خود پریود بعد پریود وسط یک هفته اینا سالمم بقیش اعصاب اینا زیر صفر

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
همیشه حسرت اونای رو‌میخورم که بدون اینکه بفهمن پریود میشن اما مال من یه پروژس قبل پریود خود پری ...

الهی.... خودتو ببند به دمنوش ... رحمت سرد شده شاید......

من خودم هم روز اول تا حد مرگ میرم الان سرم گیج رفت پرت شدم پایین 

طبیعیه منم مثه تو دارم نق میزنم😂😂خالی شم😫😫

بیا نق بزنیم ..... خونه بیاد اروم میشم فقط باید بیاد پایین که تا جونمو نگیره نمیاد

دمنوش مامانم اورده با مسکن همونم به زور خوردم عق میزنم 🥲🥲

به مامانت بگو برات کیسه ابگرم درست کنه 

یکمم عسل بخور یا شکلات فشارت بیاره بالا 

مفتانیک اسید برای درد خوبه یا شیاف دیکلوفناک 

دمنوش من تو حالت عادی بالا میارم چه برسه ب پریود

فعلا امضا ندارم
به مامانت بگو برات کیسه ابگرم درست کنه  یکمم عسل بخور یا شکلات فشارت بیاره بالا  مفتانیک ...

من عادت دارم به دمنوش 🥲🥲 باشه مرسی ....