2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست
بیا نق بزنیم ..... خونه بیاد اروم میشم فقط باید بیاد پایین که تا جونمو نگیره نمیاد

اره والا اوسکله دیگه نمیفهمه اگه بیاد نمیمیره جونمو ب لبم رسونده ۱۰ساله هربار بدتر از بار قبل انقد قرص دمنوش‌خوردم حالم ازش بهم میخوره بوی زنجبیل میاد میخوام بالا بیارم. هرچی دکتر میرم میگه طبیعیه بابا لامصب من نمیخپام طبیعی باشم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
اره والا اوسکله دیگه نمیفهمه اگه بیاد نمیمیره جونمو ب لبم رسونده ۱۰ساله هربار بدتر از بار قبل انقد ق ...

تازه سن بره بالا بدتر میشه 

الان حالت های پریود من هر سال داره بدتر میشه از سردرد و گردن درد چند روز قبل شروع میشه تا درد زایمان موقع پریود و پا درد 

خلاصه تا یائسه بشی پیرت در میاد 

فعلا امضا ندارم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره والا اوسکله دیگه نمیفهمه اگه بیاد نمیمیره جونمو ب لبم رسونده ۱۰ساله هربار بدتر از بار قبل انقد ق ...

واییی منم ... زنجبیل شده خوراک روزانم ... دکتر گفته طبعت سرده باید همش گرمی بخوری ...دیروز حواسم نبود موعدمه هندونه خوردم بعدش کلی خرما خوردم که خنثی بشه مثلا .... هوووووووف

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
تازه سن بره بالا بدتر میشه  الان حالت های پریود من هر سال داره بدتر میشه از سردرد و گردن درد چ ...

واییی من ۲۱ سالمه 

تو چند سالته؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

تازه من مسکن اول که ارومم نمیکنه دوما هم بدنم یه طوریه تا درد رو تحمل نکنم نمیاد بیرون ..... یعنی مسکنم بخورم امروز خوبم فردا باید درد رو تحمل کنم

واییی من ۲۱ سالمه  تو چند سالته؟

من ۴۰ 

اما دخترم ۱۶ سالشه مثل شما هست هر بار پریود میشه میگه میشه رحمم بدم سگ بخوره از بس درد داره و فشارش میفته مثل جوونی های خودمه یکم بدتر 

فعلا امضا ندارم
تازه سن بره بالا بدتر میشه  الان حالت های پریود من هر سال داره بدتر میشه از سردرد و گردن درد چ ...

کم بدبختی داریم سنمونم بره بالا بدتر بشه اوووف خدااا چرا مردا پریود نشن اخه. یادمه دانشجو بودم شهر غریب هیچ‌جارو ‌نمیشناختم درد شروع شد کلاس مرفتم دربست گفتم برسون‌منو بیمارستانی چیزی طفلی تاکسی پولم ازم نگرف نشسته بودم وسط حیاط بیمارستان زار میزدم یه خانم بردم تو دکترا همشون اشغال هیشکی تحویل نمیگرف میومدن میگفتم پریودی خب اره مبمون پریودم اوووف 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
من ۴۰  اما دخترم ۱۶ سالشه مثل شما هست هر بار پریود میشه میگه میشه رحمم بدم سگ بخوره از بس درد ...

وایی ، از یازده سالگی دارم زجر میکشم ... بودنش یه درده نبودنش هزار درد 🥲

تازه من مسکن اول که ارومم نمیکنه دوما هم بدنم یه طوریه تا درد رو تحمل نکنم نمیاد بیرون ..... یعنی مس ...

دقیقا من جدیدا شیاف میزارم باز بهتره 

کم بدبختی داریم سنمونم بره بالا بدتر بشه اوووف خدااا چرا مردا پریود نشن اخه. یادمه دانشجو بودم شهر غ ...

اونقدر مریضی و درد زیاده که دکترا وقت رسیدگی به کسی که پریوده رو ندارن🥲🥲 الهی ، هیچ وقت دلم نمیخواد دختر دار بشم نه میتونم از پس احساساتش بربیام نه میتونم دردای زن بودنشو کم کنم 

اونقدر مریضی و درد زیاده که دکترا وقت رسیدگی به کسی که پریوده رو ندارن🥲🥲 الهی ، هیچ وقت دلم نمیخوا ...

اره والا منم هربار این دردارو‌مبکشم میگم گوه بخورم دختر بیارم بعدش ک خوب میشم یادم‌میره میگم دختر همدمه مادره😅😅

اره والا منم هربار این دردارو‌مبکشم میگم گوه بخورم دختر بیارم بعدش ک خوب میشم یادم‌میره میگم دختر هم ...

پسر خوب هم همدمه ...🥲😂👍