2777
2789
عنوان

حق طلاق😥

168 بازدید | 16 پست

سلام...خانما عروس جدیددمون حق طلاق خواسته با مهریه بالا...چ کنیم؟برادرشوهرم مارو واسطه کرده ...چه جوری با مامان دختره بحرفیم؟حق طلاق رو مامان دختره خواسته مهر بالا رو باباش گفته

استفاده از حق طلاق رو منوط به بذل مهریه کنن

هم منطقیه هم عاققلانه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین ما چیزی ب اسم حق طلاق نداریم اگ منظور نوشتن حق طلاق در سند ازدواجه تا جایی ک من میدونم مفت نمی ارزه

قانونا وکالت در طلاق داریم ک بعد از عقد نوشته میشه بین طرفین و اونجا حتما قید بشه ک حق استفاده از این وکالت منوط ب بذل کامل مهریه هس 

استفاده از حق طلاق رو منوط به بذل مهریه کنن هم منطقیه هم عاققلانه

به نظرم در ازای حق طلاق و حق حضانت فرزند و اشتغال و تحصیل و خروج از کشور بذل کامل مهریه منصفانه باشه 

حق طلاق فقط کمه 

به نظرم در ازای حق طلاق و حق حضانت فرزند و اشتغال و تحصیل و خروج از کشور بذل کامل مهریه منصفانه باشه ...

اخه بقیه حقوق هزینه نداره و ربط به مهریه نداره چرا ربطش بدیم

همینجوری هم باید گرفته بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کسی ک حق طلاق داره مهریه نداره دیگه اروپایی وقتی پیش میری یعنی همه چی اروپایی نمیشه هم خر هم خرما

تا وقتی مرد میتونه بی بهانه طلاق بده و تا وقتی سهم ارث زن ناچیزه مجبوریم اینجاش رو اروپایی نریم

تا وقتی مرد میتونه بی بهانه طلاق بده و تا وقتی سهم ارث زن ناچیزه مجبوریم اینجاش رو اروپایی نریم

سهم ارث ک بحث خانوادست الان خیلی خانواده ها به برابری روی اوردن‌‌‌.ولی این وسط وقتی اروپایی پیش میری باید بگی حق طلا حق تقسیم اموالی ک به دست میاریم نه مهریه زیاد 

ان یعنی قانونه؟؟؟مطمئنی عزیزم؟

تا جایی ک اطلاع دارم بله

بازم میتونید پول مشاوره بدید وکیل مبلغ ناچیزیه حق مشاورشون و در خصوص صحت و سقمش مطمئن شید

این وکالتم متنش خیلی خیلی مهمه مثلا اگ وکالت بلاعزل نوشته نشه مرد میتونه بگه وکالت رو پس میگیرم و حق زن سلب میشه 

سهم ارث ک بحث خانوادست الان خیلی خانواده ها به برابری روی اوردن‌‌‌.ولی این وسط وقتی اروپایی پیش میری ...

ارث شوهر برای زن رو بخونید