2777
2789
عنوان

من بدم میاد

326 بازدید | 35 پست

بچها من کلن بدم میومد از مردی ک مشکلات زندگیشو جار بزنه حالا با نامزدم دعوام شد زنگ زده ب مامانم گفته چیکار کنم؟میخام ادامه ندم دیگه چون ازین اخلاق بدم میاد

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

اگه عقد نیستین ولش کن هییییچ اخلاقی بعد ازدواج درست نمیشه بدترم میشه گولت نزنن الان اینجوره بعدش درست میشه 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عقد نیستین ولش کن هییییچ اخلاقی بعد ازدواج درست نمیشه بدترم میشه گولت نزنن الان اینجوره بعدش درس ...

عقدم مامانم میگه جداشی ابروم میره

عقدم مامانم میگه جداشی ابروم میره

دقیقا همه اخلاقای بد بعد عقد مشخص میشه کاش خدا همه رو سربه راه کنه برام دعا کن منم دعا میکنم ان شاءالله که خدا نظر کنه درست بشه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دقیقا همه اخلاقای بد بعد عقد مشخص میشه کاش خدا همه رو سربه راه کنه برام دعا کن منم دعا میکنم ان شاءا ...

قربونت عزیزم حتمن

اگر سخت نگیری از الان، زندگی زیر یک سقف واقعا عذاب اور میشه با این رفتارش...

اما این را هم در نظر داشته باش که این موارد اصلا اموزش صحیح به جوان ها داده نشده و با مشاوره خیلی خیلی تصحیح میشه ...حتما مشاوره برین.

این موارد تو مشاوره ها مطرح میشه :

سواد جنسی 

سواد عاطفی 

مدیریت بحران 

نقش من در خانواده خودم و خانواده همسرم ..

نقش همسرم در خانواده خودش و من ..

اولویت ها پس از ازدواج 

تفاهم سر مسائل بزرگ مثل خرج کردن و رفت و امد و دوست بازی و ..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اگه فقط همین رفتارش بده بهت بگم این رفتارقابل تغییرهست  چون توی اطرافیان دیدم  ولی بازخو ...

شایدم تغییر نکنه خودش اول میگف هیچی ب خونواده هامون نمیگیم بعد الان

اگر سخت نگیری از الان، زندگی زیر یک سقف واقعا عذاب اور میشه با این رفتارش... اما این را هم در نظر د ...

همین الانشم عذاب اوره