2777
2789
عنوان

من بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 35 پست
بعضی سوالارو نمیشه اینجا پرسید . چون شرایط زندگیا کلا فرق داره. چه راحت راجع به جدایی حرف میزنید...

ب قول شما شرایط زندگیا فرق داره کسی هم از خوشی زیاد نمیره جدا شع

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم تغییر نکنه خودش اول میگف هیچی ب خونواده هامون نمیگیم بعد الان

اولش همه همینجوری میگن بعدش آمار ری..دنم به خانوادشون میدن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
شایدم تغییر نکنه خودش اول میگف هیچی ب خونواده هامون نمیگیم بعد الان

یکباردیگه حداقل بهش فرصت بده ببین اگردعواتون شد باز می ره حرفتون روبزنه اگراره اونموقع به جدایی فکر کن نه با اولین دعوا 

بعدازاینکه صلح کردین حتما بهش بگواین رفتارکه به خانواده بگیم درست نیست بحث بزرگ ترمی شه احترامامون پیش خانواده هم ازبین می ره معایبشوبگوبهش 

ولی منطقی نیست اگرهمسرت خوبه صرفا بخاطرهمین یه کار جدابشی

خوب بهش بگو مادر من الان دستش به شما رسیده بعد ازدواج به خاله و عمه و زن عمو می رسه به اونها میگه آب ...

مامانم فک میکنه من بچم خودش و دومادش عقل کل ابروش مهم تر از زندگیه منه

یکباردیگه حداقل بهش فرصت بده ببین اگردعواتون شد باز می ره حرفتون روبزنه اگراره اونموقع به جدایی فکر ...

یه بار دیگم‌ نزدیک بود بگه خودم جمش کردم

عزیزم در کل کار نامزدتون حرکت اشتباهیه ولی ما که نمیدونیم مشکل شما چی بوده شاید واقعا به قدری اون کار اشتباه بوده و شما قبول نداشتی ایشون تنها راه حلش این بوده که به مادرتون بگه. بازم میگم نفس عمل اشتباه ولی شرایط نوع عمل رو مشخص میکن

یه بار دیگم‌ نزدیک بود بگه خودم جمش کردم

ولی ببین شوهرت اگرویژگی های مثبت دیگه ای داره زندگیتوخراب نکن به مامانت بگوهروقت بهت زنگ زدبهش بگه پسرم خودتون بایدمشکلتون روحل کنید 

می دونی چی می گم حیفه اگرشوهرت خوبه زندگیتوفقط بخاطراین موضوع بهم بزنی 

بعدهاحسرت بخوری بگی نزدیک عزوسیم بود من جداشدم سریه موضوع که اگه تلاش می کردیم درست می شد

درسته رفتارهاتغییرنمی کنن ولی شما هردوتاتون بایدتلاشتون روبکنید بعداخرین مرحله به جدایی فکرکنیدنه الان اونم بااین سرعت وخشم

بریدمشاور

عزیزم در کل کار نامزدتون حرکت اشتباهیه ولی ما که نمیدونیم مشکل شما چی بوده شاید واقعا به قدری اون کا ...

اخه جالبش اینجاس مقصرم خودش بوده حرفا خودشو نگفته ب مامانم