2777
2789
عنوان

فیلم آموزشی برای کنکور

111 بازدید | 8 پست

اگه فیلمایی سالای قبلشوت رو نگاه کنم مثلا مال کتکور ۱۴۰۰ یا ۱۴۰۱ هم از نظر شرعی مشکل داره؟

من مشاورم گفت قسمتایی که مشکل داری رو فیلم آموزشی ببینم اونم از سالای قبل مشکل نداره اما گفت اگه مال امسال رو میخوام ببینم برم ثبت نام کنم 

حالا نمیدونم از نظر شرعی اشکال داره یا نه

نه بابا. مشکلی نیست

حالا من شبکه اموزش رو میبینم (مدرسه کنکور ایران) خیلی توضیح خوبی میدن

ریاضی آقای خسرو محمد زاده

و عربی پدرام علیمرادی

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا. مشکلی نیست حالا من شبکه اموزش رو میبینم (مدرسه کنکور ایران) خیلی توضیح خوبی میدن ریاضی آق ...

واقعا خوبه؟

منم یه جلسه فلسفه‌ش رو نگاه کردم بد نبود 

حالا من فقط برای آرایه های فنون میخوام

بنظر من بازم یه صلواتی چیزی بفرست  یا نمیدونم براشون دعا کن که دیگه کامل خیالت راحت باشه

میرم همون از سایت آلا نگاه میکنم چون اینجوری عذاب وجدان دارم:/

واقعا خوبه؟ منم یه جلسه فلسفه‌ش رو نگاه کردم بد نبود  حالا من فقط برای آرایه های فنون میخوام

فنون با ادبیات قاطیه. هردو رو بخون...

بیشتر سوالات ادبیات از تاریخ و سبک شناسیه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•