2777
2789
عنوان

همه چی تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 64 پست
حالا پسره یجا دیگه داره حال میکنه بعد این منتظر پیامشه یا درگیر اینه چرا پیام میده و تحویل نمیگیره

آخه فازش قابل درک نیست . تو که دیگه منو نمی خوای چرا خودت بهم پیام میدی ؟ دیگه بلاک کردم تموم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزاریدش کنار واس همیشه

شما که اقا هستین یه سوال ؟؟

میشه منم خواهرانه راهنمایی کنید 

برای من خودش رفت  الکی و گستاخانه 

بعد الان حرف مستقیم نمیزنه 

♦️فقط گاهی میاد پروفشو با من یکی میکنه 

چیزی ک من دوست دارم میزارم صفحش 

درخواست از اینستا میده و...♦️

دیدم حرف نمیزنه فقط داره ادا در میاره 

من زندگیم و ذهنم برام مهم بود 

گفتم این کارا رو نکنید 

گفت من نیستم ، همکارمه

چون از پیج کاریش درخواست میداد 

در صورتی ک مطمئنم خودشه 

منم دیدم فقط داره ذهنمو درگیر میکنه و خیلی .... هست 

رهاش کردم 

از اونور هم خواستگار سنتی داشتم دیدم فقط ذهنمو درگیر میکنه 

میشه لطفا جوری راهنماییم کنید که دیگه کارا و اداهاشو به خودم نگیرم ؟؟🙏

چقدر ادم میتونه پست باشه وقتی قصدی نداره ذهن دختر مردم رو درگیر کنه 

پسرا برای چی اینکار را میکنن ؟؟؟

خودشون خواهر مادر و وجدان ندارن 

اخه وقتی قصدی نداره و خودش رفته چرا میاد دوباره ذهنمو درگیر میکرد 💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
آخه فازش قابل درک نیست . تو که دیگه منو نمی خوای چرا خودت بهم پیام میدی ؟ دیگه بلاک کردم تموم شد

واقعا خودت متوجه نیستی چرا؟

چند سالته؟

تو شب و روز از فکرش خواب نداری اون به پشمشم نیست و هرزگاهی رو باد معده یه پیام میده بخاطر سرگرمی و مریض بودنش 

درگیرش نشو دست از سرش بردارو اگه به هر نحوی پیام داد شل نشی باز عشق گدایی کنی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

واقعا خودت متوجه نیستی چرا؟ چند سالته؟ تو شب و روز از فکرش خواب نداری اون به پشمشم نیست و هرزگاهی ...

نه دیگه بلاکش کردم . همه چی تموم شد . وقتی بلاک کردم دیگه نمیاد بهم پیام بده که

نه دیگه بلاکش کردم . همه چی تموم شد . وقتی بلاک کردم دیگه نمیاد بهم پیام بده که

ممکنه کرمش بگیره با یه خط دیگه پیام بده و دلت هررری بریزه و تند تند واسش نامه فدایت شوم تایپ کنی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️