2777
2789
عنوان

همه چی تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 64 پست

رهاکن

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محبتاش . توجهاش . خرج کردناش . دروغ بود همه ؟

آره از من میشنویی دیگه وارد همچین رابطه هایی نشو عزیزم واسه خودت غرور داشته باش که همه پسرا آرزوی یه بار هم صحبت شدن با تورو. داشته باشن نه که به دوست پسرت بگی بگرد ونامردی وعاشقت شدم واینا هرچقدر عزیزم سنگین تر باشی وبه پسرا رو ندی غرورتو بیشتر حفظ کردی وپسرا هم با خودشون میگن این چه دختریه کخ اصلا بهم نگا هم نمیکنه با خودشون فکر میکنن به گرد پاتم نمیرسن که بهشون محل نمیدی

خب اشتباه کردم دیگه 😭😭 معلوم نیست طرف مریض روانیه یا نه . 

هم مریضه هم روانیه 

پیام ازش دیدی یا هرچی فک کن سگ ولگرد سر کوچه داره پارس میکنه 

خودت برا خودت ارزش قائل شو دختر گرفتی؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هم مریضه هم روانیه  پیام ازش دیدی یا هرچی فک کن سگ ولگرد سر کوچه داره پارس میکنه  خودت ب ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11064444/%da%86%db%8c%da%a9%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d9%86%d9%85-%d8%a8%d8%a7%d9%87%d8%a7%d9%85-%da%86%db%8c%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b1%d8%b1-%da%a9%d8%b1%d8%af 

این تاپیکمو بخونید . ولی پسر مذهبی ای هم بود 

همون تاپیک باهام چیکار کرررد