2777
2789
عنوان

همه چی تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 64 پست

انقد آویزون این پسرا نباشین چتونه واقعا

چرا برا شخصیت و غرورتون ارزش قائل نیستین کدوم عشق و عاشقی؟

تا تقی به توقی میخوره فاز لیلی و مجنون میگیرین

کسیکه تورو نمیخواد و واسه چی انقده عین سیریش میچسبی بهش که بخواد خوردت کنه

اه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کار بدی کردی که باهاش پیام بازی کردی اصلا دیگه نباید پی شو میگرفتی تو خودتو جلوش یه فرد شکست خورده دونستی من نمیدونم آخه چرا دوست پسرتون ولتون میکنه وشما ........اصلا دوست پسر اسمش روشه دوست پسر اسمش خواستگار که نیست که بهش دل میبندین

بله

محمدا همنیجورین منم با کسی بودم اسمش محمد بود همین جوری کرد دقیقا  یهو جا زد 

با کسی هم ک بعد من دوست شده بود دقیقا همین کار کرد جا میزنع همیشه 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
پس چرا وقتی خودش بهم پیام داده اینجوری رفتار می کنه ؟ واقعا فازشو نمی فهمم

چون مریضه جون میخواد روانتو به هم بریزه  چون فهمیده وابسته ای

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
انقد آویزون این پسرا نباشین چتونه واقعا چرا برا شخصیت و غرورتون ارزش قائل نیستین کدوم عشق و عاشقی؟ ...

دقیقا مفهوم کلام منم همین بود منم حالم بهم میخوره ازین تا پیکایی که می خونی آخرش میبنی دوست پسرش بوده ترکش کرده

دقیقا مفهوم کلام منم همین بود منم حالم بهم میخوره ازین تا پیکایی که می خونی آخرش میبنی دوست پسرش بود ...

حالا پسره یجا دیگه داره حال میکنه بعد این منتظر پیامشه یا درگیر اینه چرا پیام میده و تحویل نمیگیره

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️