2777
2789
عنوان

بگم یا نه؟مردا رو این موضوع حساسن؟

462 بازدید | 23 پست

سلام.

با یکی از آشناهامون داریم برای ازدواج صحبت میکنیم تا بیشتز آشنا شیم، یجوری شد بحث کشید شد به اطرافیان، گفت که چند دختر بهم نخ دادن و من گفتم کیا، اسماشون گفت 

بعد خیلی هم کیف می‌کرد که بهش اینا نخ میدن و این قبول نمیکنم اینا(ولی من میدونم انا اخلاقشون کلا صمیمین با همه)

منم گفتم یه کسایی هم هستن که به خواستن نخ بدن (واقعا بودن، حتی یکیشون پیشنهاد داده بود رد کردم) اونم هرچقدر پرسید کیا نگفتم

ول نمیکرد منم گفتم بمونه برای بعدا حالا

نمیدونم بگم یا نه؟ آخه چون اونارو میشناسه و همو میبینینن میترسم رفتارش عوض شه با اونا یا عصبی بشه چون اونیکه بهم پیشنهاد داده بود با این دوست صمیمیه 

ولی از طرفیم میگم اون چطور گفت اونا رو منم بگم 

موندم، اخلاقش زیاد دستم نیومده فقط میدونم نمیره دعوا کنه با اونا اگه بگم

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خانوما عادیه و رد میشیم. ولی آقایون اگه بفهمن تاآخر عمرت بهت شک میکنه.

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برای خانوما عادیه و رد میشیم. ولی آقایون اگه بفهمن تاآخر عمرت بهت شک میکنه.

بنظر منم همینه بخاطر همین بهش نگفتم 

حتی پشیمونم که کیا بهت نخ دادن

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
به نظرم کار اشتباهی کرده به شما این موضوع رو گفته من این رفتار رو نمیپسندم اصلا عاقلانه نیست

دقیقا، اعتماد به نفس پسرا همینه دیگه😂 

پشیمونم که پرسیدم کیا

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

رفتار همسرتون فوق العاده بچگانه است و نشان از این داره که آدم پخته ای نیست چون از این افراد ذهنیت بدی در ذهن شما خواهد ماند .اما شما تحت هیچ شرایطی مقابله به مثل نکنید .برای یه خانم گاهی اوقات خیلی گرون تموم میشه این حرفا.کاش یاد بگیریم که گذشته هر کسی به خودش مربوطه و فهمیدن آن برای زندگی مشترک واقعا نیاز نیست و جز بدبینی چیزی نداره

بنظر منم همینه بخاطر همین بهش نگفتم  حتی پشیمونم که کیا بهت نخ دادن

من بعد از ازدواجم شوهرم خونه گرفت .شانس من دیدم عه همسایه دیوار به دیوارم عشق سابقم بوده دوسال همو میخاستیم و نشد. ۷سال موندم اونجا ولی شوهرم اصلا نفهمید چراباید میگفتم؟ من از پاک بودن خودم خبرداشتم چراباید بگم و اونو به شک بندازم. فکر نکن باگفتن حقیقت باعث میشی قدرتو بدونه برعکس بدبین میشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

رفتار همسرتون فوق العاده بچگانه است و نشان از این داره که آدم پخته ای نیست چون از این افراد ذهنیت بد ...

همسرم نیس/ داریم آشنا میشیم هنوز تو مرحله آشناییم 

بنظر منم کلا اشتباه بود چنین بحثی که باز شد و باید اونجا میگفتم ادامه نده ولی نمیخواستم فکر کنه نقطع ضعفمه یوقت

حتی راجع به رابطه با کس دیگه من هنوز مردد بودم بپرسم یانه که خودش پیش قدم شد و گفت کسی نبوده نمیدونم دیگه راست و دروغش

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
من بعد از ازدواجم شوهرم خونه گرفت .شانس من دیدم عه همسایه دیوار به دیوارم عشق سابقم بوده دوسال همو م ...

آره منم از همین میترسن 

که یوقت بگم و پس فردا به طرف سلام بدم برگرده بگه فیلت یاد هندستون کرده؟😂 

ولی اینکه با اون لحظه پز میداد میگفت اینا بهم فلان کارو میکردن و نگاه میکردن تو باید مواظب من باشی و...

منم تو دلم گفتم عجب اعتماد ب سقفی داره

گفتم کسایی هم بودن که به من نخ میدادن

ولی تو بایر خودت کاریشون نداشته باشی مواظب نمیخواد

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
دقیقا، اعتماد به نفس پسرا همینه دیگه😂  پشیمونم که پرسیدم کیا

این اعتماد به نفس نیست عزیزم. بچه بازی هست و میخواد خودش رو محبوب دلها جلوه بده و حساسیت شما رو زیاد کنه‌‌. از همون اول رفتارهای آدما رو تجزیه تحلیل کنید تا بعدا تو شرایط سخت گیر نکنید

همسرم نیس/ داریم آشنا میشیم هنوز تو مرحله آشناییم  بنظر منم کلا اشتباه بود چنین بحثی که باز شد ...

بله متوجه هستم من از این جهت گفتم همسر که اگه رسمی بشه این قضیه این تبعات رو داره وگرنه اگه راهتون جدا بشه که اصلا این حرفا مهم نیست.من دوستم شش ماه نامزد بود روز اول بهش گفتم اصلا تو زندگیش کنکاش نکن .اما پسره مثل همین کیس شما از اول اسم کراش ها و دوست دختراشو گفت ینی روان دوست منو بهم ریخته اسم یه آدمای پلنگ رو هم از اقوام به این بنده خدا گفته که اصلا شاید به این آدم نگاه هم نکنن.حالا دوست من کارش شده مقایسه کاش فلان بودم ،مثل این عمل کنم نکنه هنوزم در ارتباطند یه داستان های😐😔

این اعتماد به نفس نیست عزیزم. بچه بازی هست و میخواد خودش رو محبوب دلها جلوه بده و حساسیت شما رو زیاد ...

یعنی همسر شما اینطور نبودن؟

من اولین بارمه، فک می‌کردم همه پسرا اینقدر خودشون رو تعریف میکنن...

الان بنظر شما واکنش درست دربرابر تعریفاتی که از خودش میکنه چیه چی بگم

همه شب مرا نمی‌برد خواب!