2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 45 پست
حیف واقعا حیف.حیف اون دو تا بچه  دلم براشون میسوزه بچه های این دوره یا مریضن یا باید با دع ...

وقتی اون به فکر بچه هاشم نیست من چیکار کنم اگر ذره ای به فکرشون بود این کار نمی کرد الان یک ماه حتی یه زنگ نزده حالا بچه هاش بپرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باهمه چیزیش ساختم ولی این روز به روز سرمن پرو تر میشه

برو زندگیتو بساز خدا جوابشو بده به خدا نمیدونم چی بگم امیدوارم  بچه هات عاقبت بخیر شن تحصیل کرده ای مدرکی چیزی داری حرفه ای چیزی بلدی باید استقلال داشته باشی 

برو زندگیتو بساز خدا جوابشو بده به خدا نمیدونم چی بگم امیدوارم  بچه هات عاقبت بخیر شن تحصیل کرد ...

نه هیچ کاری بلد نیستم شبانه روز وقتما گذاشتم برای بچه هام حداقل بابا ی خوبی ندارن ولی من همه جوره هواشون دارم

باید ی حرفه یاد بگیری که بتونی از بچه هات حمایت کنی اون مرد به درد بچه هات نمیخوره کاش میتونستی تحمل کنی تا کقتی بچه بتونه تصمیم بگیره بیاد پیش تو اون مرد از بچه هات ابزار درست میکنه که اذیتت کنه مردا بیشرفن .بعد اینکه طلاق بگیری میفته دنبالت اذیتت کنه چون عرضه زندگی کردن ندارن کثافتا کینه توزی میکنن قوی باش تا بتونی با چنگ و دندون بچه هاتو ازش بگیری حقشونم ازش بگیری از هیچ چیت کوتاه پدرشو در بیار بچه هاتو ازش بگیر

اگه تصمیم به طلاق گرفتی قبلش برو با ی وکیل یا مشاور خانواده صحبت کن بگو من چطوری میتونم حضانت بچه هامو بگیرم .بی گدار به آب نزن.برای هر قدمی که میخای برداری حسابی پرس و جو کن .پافشاری کن اصلا بچه هاتو بهش نده 

باید ی حرفه یاد بگیری که بتونی از بچه هات حمایت کنی اون مرد به درد بچه هات نمیخوره کاش میتونستی تحمل ...

هیچی پول نداره هیچی یعنی شاید باورت نشه حتی به من یه ۱۰هزار پول نمی‌داد که این پیشت باشه یعنی تا این حد هر چی برای بچه ها یا برای خونه چیزی می خرید اصلا نظر منا نمی پرسید منم وقتی این کارش می دیدم هیچی نمی گفتم همیشه جای من تصمیم می گیره 

اگه تصمیم به طلاق گرفتی قبلش برو با ی وکیل یا مشاور خانواده صحبت کن بگو من چطوری میتونم حضانت بچه ها ...

بچه ها دوتاشون سرما خورده بودن دکتر نبرد گفت خودشون خوب میشه بچه ها نمیدم دستش از روی لجبازی با من شاید بگه بچه هام نمیدم آره راست میگی   

امیدوارم عاقبت خودت و بچه هات بخیر باشه .موفق باشی و زندگیت اینقدر خوب شه که جبران این دلشکستگیهات بشه امیدوارم بچه هات موفق و خوشبخت باشن .ناراحت نباش امیدت به اون بالایی و خودت باشه قووی باش سعی کن رو پای خودت بایستی و همیشه خودت برای زندگیت و بچه هات تصمیم بگیر نزار هیچکسی برات تصمیم بگیره حتی خانوادت اما به حرفشون احترام بزار .تو زن قوی هستی .مادر باارزشی هستی مواظب بچه هاتی .تو موفق میشی پیشرفت میکنی .اما دفعه دوم به مرد جماعت راحت اعتماد نکن .به فکر استقلالت باش و زنانگیت رو حفظ کن مراقب ظاهرتم باش

عجب ادم بیخودیه اون باشه یا نباشه تو باید به فکر کار باشی

حالا دیدی همچین آدمی بخشش گذشت اصلا سرش نمیشه تازه پروتر هم میشه منا از بیمارستان آورد خونه مامانم شکمم پاره سزارین شدم دیگه حتی یه خرما برام نگرفت منا اونجا ول کرد خودش رفت شبانه روز بچه گریه می کرد خودم با اون حالم بغلش می کردم اون ازمن طلبکار بود

امیدوارم عاقبت خودت و بچه هات بخیر باشه .موفق باشی و زندگیت اینقدر خوب شه که جبران این دلشکستگیهات ب ...

ممنونم ازت   به خاطر همه حرفهای که بامهربونی بهم گفتی     

ممنونم ازت     به خاطر همه حرفهای که بامهربونی بهم گفتی      

خواهش میکنم . امیدوارم که ی روز اینقدر حالت خوب باشه که اینروزای بد یادت بره اون خاطراتم بدم از ذهنت پاک شه فقط به خودت بستگی داره خودت همه چیو میتونی درست کن به هیچ گس تو زندگی امیدوار نباش ❤