2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 45 پست
نه تازه پرو هم هست من خیلی گذشت کردم دیگه جای گذشت نمونده

گذشت حد نداره .مرد تا جوونه هزار تا غلط میکنه زن باید گذشت کنه تا بچه هاش از اب و گل در بیان بعد برینه دهن شوهر .شوهرو میخای چیکار دو تا دسته گل داری  

بارها گفتم ازش خواهش کردم نشد ه خوب بعضیا تحملش دارن ولی من ندارم زندگیم جهنم روی دنیا شده منا کتک ه ...

برو دکتر قرص اعصاب بگیر تحمل کنی چون همه ی مردا همینن هر جا بری همینه همه مردا بیشرف و خائنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=290415981]وای این چندمین چته رفتم حرف طلاقو میزنین خجالت بکشین بشینین زندگیتونو کنین به خدا که ادمای ده سال پی ...[/QUخیانت گذشت نداره من توی خانوادم با ناز نعمت بزرگ شدم من که دنبالش نرفتم بیاد منا بگیره بعدم اینقدر اذیتم کنه 

گذشت حد نداره .مرد تا جوونه هزار تا غلط میکنه زن باید گذشت کنه تا بچه هاش از اب و گل در بیان بعد بری ...

منم چون تحملش نداشتم همش دعوا داشتیم هرشب دیدم اون درست نمیشه منم ولش کردم به حالا خودش

ادم صبوری نیستی.خیلی چیزا رو نمیدونی .طلاق بگیری میفهمی.من دلم برای زندگی و عمر و جوونیت میسوزه بهت میگم .دو تا بچه دسته گل داری من سنم بالاس مثل ی مادر نصیحتت گردم بدت میاد تجربه زندگی دارم .ولی دوست خودم مثل تو صبور نیست طلاق گرفت بخاطر هیچ و پوچ الان افسرده شده هزار تا مشکل داره مشت مشت قرص اعصاب میخوره  بچه هاشو ازش گرفت شوهرش برد خارج میگه کاش میشستم سر زندگیم به روی خودمم نمیاوردم به حرفت گوش میدادم خودشم دکتر آزمایشگاهه ثروتمند 

شوهر اون زن گرفته بود دوستم طلاق گرفت رفت من بهش گفتم نکن اینکارو شوهره رفت زنه رو عقدش کردی زندگی براش درست کرد اخرشم ورش داشت برد امریکا پسرای نیلوفرم برد قرار بود هفته ی بار مادرشونو ببینن حالا اصلا نمیدونن که این مادرشونه دوستم ازدواجم نکرد بهش گفتم بشین زندگیت کن گوش نکرد مثل الان تو حرف میزد  زندگی زناشویی ی اصولی داره سیاست هایی داره اگه بلد نباشی زود خراب میشه اسمت میشه مطلقه .وقتی طلاق گرفتی دیگه احترامت تو خونه ی پدرتم مثل قبل نیست

ادم صبوری نیستی.خیلی چیزا رو نمیدونی .طلاق بگیری میفهمی.من دلم برای زندگی و عمر و جوونیت میسوزه بهت ...

ممنونم از شما    واقعا توی این سه سال زندگی پیر شدم اذیتم کرده کتکم زده در حالی من هیچ کاری نکردم گوشیم  گرفت شماره خانوادم بلاک کرد برخلاف قولی که داده بود از خانوادم دورم کرد صبور باشم یعنی اون خیانت کنه منم فقط نگاه کنم من این کار نمیتونم متاسفانه

شوهر اون زن گرفته بود دوستم طلاق گرفت رفت من بهش گفتم نکن اینکارو شوهره رفت زنه رو عقدش کردی زندگی ب ...

بخشش گذشت برای کسی هست که  یه کار خوبی کرده ولی این حتی یه کار خوب نکرده دوتا بچه کوچک دارم بیست چهار ساعت ازشون مواظبت می کنم کمک نمی کنه دروغ میگه خیانت می کنه اصلا باهام روراست نیست کتک می زنه

بخشش گذشت برای کسی هست که  یه کار خوبی کرده ولی این حتی یه کار خوب نکرده دوتا بچه کوچک دارم بیس ...

حیف واقعا حیف.حیف اون دو تا بچه  دلم براشون میسوزه بچه های این دوره یا مریضن یا باید با دعوای پدر مادر بزرگ شن یا باید شاهد طلاق و جدایی باشن  

ماها بچه بودیم پدر پادرمون همیشه با هم سر سنگین بودن اما ما هیچوقت هیچی نمیفهمیدیم پدر پادرامون بخار ماخیلی کارا کردن یادمه .مادرم میگفت تازه تو دنیا اومده بودی با بابات مشکل پیدا کردم قهر کردم اومدم خونه بابام تصمیم گرفتم طلاق بگیرم تو نوزاد بودی بابات اومد گفت پاشو بریم خونه گفتم نمیام تو رو برداشت برد گفتم گجا میبری بچه مو گفت بچه خودمه بخاطر تو پاشدم  دنبالش راه افتادم برگشتم سر زندگیم