2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا یه فرصت دیگه بدم؟

2247 بازدید | 154 پست

سلام.چندساله وحشتناک دودلم و شک و تریدید دارم و دلم میخواد طلاق بگیرم،ولی خیلی میترسم و نگران آینده ام و همش میگم نکنه یکی بدتر نصیبم بشه و پشیمون بشم که چرا باهمین نموندم😔

از طرفی این چندسال همش امیدوار بودم تغییر کنه و بهتر بشه ولی متاسفانه بدتر شده و خیلی خسته ام از دستش.

نخواستم بچه داشته باشم چون برای پدر بودن مناسب نیست اصلا و تازه بعد از بچه باید غصه تربیت بچمم بخورم که چنین پدری داره کلا چون بلاتکلیف بودم همیشه نتونستم به بچه فکرکنم.

همیشه باخودم میگم این قهر که تموم شد تلاش میکنم واسه بهبود زندگیم ولی اینقدر حرصم میده که نمیتونم تلاشمو تکمیل کنم وسطش میبرم و عصبی میشم دعوامون میشه باز!

هروقتم میخوام جداشم یا مصمم شم برای قهر و طلاق باز میگم بعد پشیمون نشم بگم کاش تلاش کرده بودم کاش خودمو تغییر داده بودم کاش...

اینم بگم مشکلات شوهرم ریشه ایه و مربوط به ذاتش و تربیت خانوادگیش میشه و به گفته مشاور شاید ۱۰ سال طول بکشه تغییرش اونم شااااید،ممکنه اصلا تغییر نکنه یاحتی بدترم بشه

طرز فکرت کاملا شبیه منه . منم از جدایی میترسم. بااین تفاوت که من ازدواج دوممه

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز فکرت کاملا شبیه منه . منم از جدایی میترسم. بااین تفاوت که من ازدواج دوممه

ببخشید ربپ زدم 

به نظر من شما دیگه به طلاق فکر نکن 

بچسب به زندگیت 

مگه آدم چقد زنده اس 

برا بهتر شدن حالت و زندگیت تلاش کن

ببخشید ربپ زدم  به نظر من شما دیگه به طلاق فکر نکن  بچسب به زندگیت  مگه آدم چقد زن ...

دقیقا به همین خاطر که مگه آدم چقدر زنده س دارم به طلاق فکر میکنم. اینکه تازه ۳۰ سالم هم نشده و باید انقدر عذاب بکشم

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

اختلاف عقیده داریم و به مقدساتی که من برام مهمه زیاد پایبند نیست و حتی بی احترامی هم میکنه. به شدت رفیق بازه و دیگه شورشو درآورده،هرچی آزادی بهش دادم بدتر شده و دیگه روز و شب تعطیل و جمعه و پنجشنبه هم نمیشناسه و تو این سالها باااارها بخاطر رفیق و رفیق بازی منو رنجونده و اذیت کرده! بددهنه شدید یعنی من آدم به بددهنی این ندیدم،چه تو شوخی چه جدی چه عصبانیت خیلی بی حیاس هرحرفی میزنه جلو پدر مادر خواهر برادرش!به مادرش فحش زیاد میده و به منم همینطور!کلا دهنش خیلی ول هست. عصبی و تند مزاجم هس یعنی تا یکی یکم بهش گیر بده اعصابش خورد شه فحش میده و کتک میزنه.حتی تو محل کار یه خانومه رو زده بود شدید،تو خیابونم دعواش شده بود مرده رو کتک زده بود شدید،کلا دست بزن داره و روی منم بارها دست بلند کرده و این اواخر عادتش شده بزنه و بعد ۲۰ روز قهر بیاد خیلی راحت بدون پشیمونی و عذرخواهی آشتی کنه!

استقلال مالی نداره و هرچی هست از پدرش داره و کارشم تق و لق شد و چندساله پول تو جیبی از پدرش میگیره،جربزه و جرات ایجاد شغلم نداره و ریسک پذیر نیست و از سرمایه پدرشم استفاده نمیکنه انگار میترسه شغل شروع کنه.

اهل سیگار وقلیون هست و مشروبم گاهی میخوره و چون پدرش اعتیاد داره کلا تریاک و شیره و اینا هم تو دسترسش هست زیاد و حس میکنم گاهی شیره رو بخاطر خاصیتش بکشه! ولی بازم نمیدونم 

بدترین مشکلم اینکه حس ارزشمندی بهم نمیده تو رابطه،یعنی همش میگه بعدا که پدرم مرد طلاقت میدم،بخاطر پدرم زندگی میکنییم، وقتی از خودم تعریف کنم پوزخند میزنه،وقتی بگم بریم بیرون دور بزنیم یا خرید کنیم خیلی بی ادبانه جوابمو میده، کلا بهم ارزش اونجوری نمیده،اگرم شخصیت خودمو نگه داشتم خودم خودمو از تک و تا ننداختم چون هم تحصیلکرده ام هم شاغلم هم سروزبون دارم و هم ظاهرم خوبه همه میگن ازش خیلی سری ولی بااین حال بی ارزشم میکنه انگار اضافیم،با وجود اینکه خرجمو خودم میدم و تاالان نفقه نداده بهم کلا خرجم نکرده چیزی و نمیکنه. تیپ و قیافشم کااااملا معمولی حتی شکم آورده اندامشم زشت شده ولس سرخودش خیلی معطله،هیچی نداره نه شغل درست نه پول نه تحصیلات نه سروزبون هیچی!فقط پدرشون پولداره و ملک و اینا خیلی داره مردم اینارو پولدار میبینن اینم الکی خودشو باد میکنه

دقیقا به همین خاطر که مگه آدم چقدر زنده س دارم به طلاق فکر میکنم. اینکه تازه ۳۰ سالم هم نشده و باید ...

خوب اونوقت شما دو بار طلاق میشی

البته ببخشید من اسرار میکنم 

به این خاطر که دلم نمیخواد خانواده ای از هم بپاشه 

با هم شاد باشید😊خواهرم

شما که تردید داری پس فکر طلاق رو از سرت بیرون کن فکر میکنی بعد از طلاق چی میشه هیچی فقط برمیگردی سر ...

آخه ویژگیهای منفیش خیلیه،زندگیمو میتونم نگه دارم ولی هیچوقت احساس خوشحالی و خوشبختی نکردم

خب اینجوری باشه خودتو خلاص کن زندگی با همچین ادمی بیشتر خود ادمو روانی میکنه

ویژگی های بدش خیلیه خوباش ایناس که اهل خیانت نیست و اعتیاد نداره،آدم گرمی هم هست کلا از نظر ارتباطی باهام اصلا سرد نبوده هیچوقت گاهی حرفای قشنگ هم میزنه توجه به لباس و ظاهرم میکنه 

دقیقا به همین خاطر که مگه آدم چقدر زنده س دارم به طلاق فکر میکنم. اینکه تازه ۳۰ سالم هم نشده و باید ...

منم میترسم جدا بشم۲۳ سالمه با اینکه شوهرم بخاطر خانواده اش هر بلایی سرم آورده بازم نمیتونم

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
آخه ویژگیهای منفیش خیلیه،زندگیمو میتونم نگه دارم ولی هیچوقت احساس خوشحالی و خوشبختی نکردم

مثل شوهر من وقتی فکر به بدی هاش میکنم دلم میخواد پاشم خفه اش کنم

خدایا حال دلم را تکانی بده.............