2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا یه فرصت دیگه بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 154 پست
منم زندگی خوبی نداشتم چه خونه پدرم چه خونه شوهرم

گاهی می گم چرا تقدیرم اونقدر بیچارگیه

امشب بدون هیچ دلیلی با تنفر و با پرخاشگری چندبار باهام حرف زد

منم سکوت کردم تو اتاق اومدم 

اونقدر دلم گرفت دلم میخواست بمیرم

همیشه منتظر مرگم هستم که این روزهای باقی مونده هم بگدره

فقط وقتی با خودم فکر میکنم که بالاخره یک روزی با مرگ اینها تموم میشه ارام می شم

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اما با این همه مشکلی که گفتی  دیگه می خوای زندگیت بعد طلاق چه قدر بد باشه؟  من خو ...

وای من خانوادم خیلی آدمای محترم و شریفی هستن،پدرم حتی چایی هم نمیخوره از دود و دم متنفره و شخص خیلی باایمان و اهل حلال و حرومیه،با ادبه شدید و آبرو دار.اینقدرم پیش مردم عزت و احترام داره که نگو.اینارو نگفتم که خدای نکرده بهت فخر بفروشما،میخوام بگم یعنی من از اون خانواده اومدم بیرون،برادرم ندارم.پدرم یکم زودجوش هست ولی فحش و کتک اصلا و ابدا

گاهی می گم چرا تقدیرم اونقدر بیچارگیه امشب بدون هیچ دلیلی با تنفر و با پرخاشگری چندبار باهام حرف زد ...

امیدوارم به آرامش برسی عزیز من از بعد ازدواج انقدری بهم فشار اومد مشکل اعصاب و روان گرفتم با همه اینا شوهرم درک نمیکنه بقران باید ببینی چطور باهام کنار میاد دائم عذابم و بیشتر میکنه 

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
فقط اینکه خیانت نمیکنه و معتاد نیست. بیشتر ازاین میترسم که بعدا گیر بدترش بیفتم،کلا تو جامعه مردا خی ...

میفهمم واقعا شوهرت در مقابل بعضی مردا خوبه انقدر تو نی نی سایت هیولا دیدم میفهمم چی میگی شما برو پیش روانشناس مجرب البته میتونی با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیری از روانشناس رایگان کمک بگیری باز ببین کجا یه روانشناس خوب میتونی پیدا کنی تلاشتو بکن شاید باید خیلی جاها تو تغییر کنی حتی نه شوهرت بعضی مواقع خود ما شاید نیاز به تغییرات داریم تا اطرافیانمون 

فقط بگو با چه امیدی باهاش موندی

یه ویژگی دیگه اینکه خیلی کینه ای و حرف دراره،هروقت مهمونی بریم بعدش کلی حرف بی ربط میزنه بدگویی میکنه هی میگه مادرت اینطور گفت شوهرخواهرت محل نذاشت و.... حتی پشت خانواده خودشم حرف میزنه همش از همه شاکییه واقعا خستم کرده.هروقت خانوادم بخوان جمع بشن عزا میگیرم چجوری بهش بگم حالا نمیاد کلی باید منتشو بکشم اگرم بیاد که داستان همیشگی! عقده زیاد داره خودشو کم میبینه باشوهرخواهرم بده خیلی،فحشش میده پشت سرش هی میگه مامانت اونو دوس داره به اون احترام میذاره و....

وای من خانوادم خیلی آدمای محترم و شریفی هستن،پدرم حتی چایی هم نمیخوره از دود و دم متنفره و شخص خیلی ...

خوب چرا به ذلت تن دادی

پیش خانوادت برگردی به این زندگی شرف داره به نظرم

من خودم هزاران بار پدرمو لعنت کردم(با اینکه دوستش هم دارم) 

که امید ندارم از اینجا برم گیر نامردی و ناحقی اون نیفتم

من اگر خانواده تو رو داشتم با این ویژگی های شوهرت خودمو نابود نمیکردم

به نظرم. برو کلاس اعتناد به نفس مشاوره برو که جرات تغییر پیدا کنی

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

ب نظرم جای هیچ تردیدی نیست... من چهل سالمه دارم بهت اینو میگم بعدا سن من شدی میفهمی ک چ اشتباهی کردی و راه برگشتی نیست

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
وای من خانوادم خیلی آدمای محترم و شریفی هستن،پدرم حتی چایی هم نمیخوره از دود و دم متنفره و شخص خیلی ...

خانواده منم پیش همه ابرو دارند و همه اونها رو الگو قراد می دن 

اما در درون خونه اوضاع آشفته اس

اختلاف عقیده داریم و به مقدساتی که من برام مهمه زیاد پایبند نیست و حتی بی احترامی هم میکنه. به ...

بالاچیزی نگفته بودی وعلامت سوال بودکه چراجداشی ولی اینجاعلامت سوالی وجودنداره. بچه که نداری واستقلال مالیم داری وطرفتم واقعادرکنارش بودن ازاردهنده پازلشوبچینی منطقش رهاییه

میفهمم واقعا شوهرت در مقابل بعضی مردا خوبه انقدر تو نی نی سایت هیولا دیدم میفهمم چی میگی شما برو پیش ...

مشاورا که راه درستی نمیگن فقط میگن فایده نداره و نظرشون به سمت جداییه،خونه پرش میگن اونم باید بیاد که نمیاد. شوهرم انگار اصلا زندگی براش مهم نیس،دوس داره به روش خودش باشه لذت طلبه کلا،گاهی میگم شاید چون به گفته خودش حوصله زن و زندگی نداره و پول تو جیبش نیس و از پدرش میترسه دنبال خیانت نیست ولی از طرفی گاهی مثل پسر بچه ها میشه دلم براش میسوزه اونم بدبخته که قربانی تربیت غلط و الگوهای بد بوده چون پدرش خشن و عصبی و دست بزن داشته و بسیار بددهن هستن پدرمادرش

خوب چرا به ذلت تن دادی پیش خانوادت برگردی به این زندگی شرف داره به نظرم من خودم هزاران بار پدرمو ل ...

خانوادم یک صدا میگن جداشو هیچکدومشون نمیگن بساز،خداییش مجرد که بودم خیلی آزادی دلشتم پدرمادرم خیلی بهم اعتماد داشتن و هنوزم دارن،خواهرام عالی هستن شوهراشون مثل برادرن خیلی خوبن از نظر مالی هم مشکلی ندارم خودم درامد دارم ولی نمیدونم چرا اینقدر به نظرم طاقت فرسا میاد جدایی

عزیزم از صحبت کردنت مشخصه تفاوت زیادی داری باهاش و خدا رو شکر خیلی فهمیده و عاقل هستی که بچه دار نشدی ازش. متاسفم من اولین بار هست که توی این سایت به کسی میگم جدا بشه. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بالاچیزی نگفته بودی وعلامت سوال بودکه چراجداشی ولی اینجاعلامت سوالی وجودنداره. بچه که نداری واستقلال ...

پروسه طلاق و آینده مبهمو چیکار کنم؟من خیلی احساساتیم خیلی دوس دارم زندگیم درست بشه دلم نمیخواس طلاق بگیرم خیلی هم صبور بودم،البته اشتباه زیاد داشتم از اول نمیگم بی نقص بودم،شاید اگر جور دیگه رفتار میکردم از روز اول زندگیم اینجوری نمیشد،ولی الان نمیدونم بااین حرمتایی که شکسته و بااین روالی که هست،دیگه میشه تغییری ایجاد کرد یانه.شوهرم اول عقد خیلی دوسم داشت نمیدونم جوگیر بود یا چی ولی خیلی خودشو کنترل میکرد اخلاقاش بهتر بود،شاید من اینجوریش کرده باشم ولی خبلی وقته من بسازتر و صبورتر شدم خیلی جاها کمکش کردم باهاش مهربون بودم همیشه به شکم و مسایل جنسیش اهمیت دادم با خیلی بدیهاش کنار اومدم نمیدونم چشه